Keystone logo
Campbell University College of Arts and Sciences

Campbell University College of Arts and Sciences

Campbell University College of Arts and Sciences

Invoering

De oudste school van Campbell University, het College of Arts & Sciences, blijft studenten voorzien van een van de meest opmerkelijke liberale kunsteducatieprogramma's in het land.

De primaire functie van het College of Arts & Sciences aan de Campbell University is tweeledig. Ten eerste biedt het College de algemene onderwijscomponent (het “algemene college curriculum”) van een vrijzinnig kunstonderwijs aan alle bacheloropleidingen van de universiteit. Ten tweede biedt het College een breed scala aan niet-gegradueerde programma's in de traditionele kunsten en wetenschappen. Het belangrijkste doel van het College of Arts & Sciences is om deze functies op een uitstekende manier te vervullen in overeenstemming met de christelijke missie en het doel van Campbell University.

De locatie van het College op een voetgangerscampus met scholen voor Business, Education, Engineering, Divinity, Law, Osteopathic Medicine en Pharmacy & Health Sciences biedt studenten de mogelijkheid om te ontmoeten en te leren van niet-gegradueerde en afgestudeerde studenten en docenten die een groot aantal disciplines vertegenwoordigen en beroepen.

De invloed en reikwijdte van het College of Arts & Sciences reikt tot ver buiten de hoofdcampus van de universiteit. Educatieve mogelijkheden voor niet-traditionele studenten zijn online beschikbaar en op toplocaties in North Carolina, waaronder Raleigh, Fort Bragg en Camp Lejeune. Al meer dan 35 jaar werkt de universiteit ook samen met het Tunku Abdul Rahman College in Kuala Lumpur, Maleisië. Door deze unieke relatie biedt het College of Arts & Sciences studierichtingen aan die leiden tot de Bachelor of Science-graad.

Locaties

  • Buies Creek

    Main Street,143, 27506, Buies Creek

    Opleidingen

    Vragen