Keystone logo
Cambridge School of Visual & Performing Arts MA Fashion: branding
Cambridge School of Visual & Performing Arts

MA Fashion: branding

Cambridge, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 22.920 / per year *

Op de campus

* Home / EU: £ 13,500 / Internationale studenten: £ 22,920

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Onze MA Fashion: Branding

cursus details

 • Duur 1 jaar (3 semesters)
 • Cursus start september
 • Progressie Modeontwerper, Retailkoper, Retailmanager, Retail merchandiser, Stylist, Textielontwerper, Visual merchandiser.
 • Tutor Support Specialistische tutorondersteuning 5 dagen per week beschikbaar.
 • Studiotoegang Studenten hebben 7 dagen per week toegang tot onze studio's, van 08.00 tot 20.30 uur, van maandag tot vrijdag en van 09.00 tot 17.00 uur in het weekend.
 • Hoe uw werk wordt beoordeeld Visuele en schriftelijke opdrachten en projecten.
 • Gastdocenten Bezoekende docenten, afkomstig uit verschillende relevante industriële contexten, zullen een reeks presentaties opleveren die u helpen uw eigen verwachtingen en ambities voor de toekomst te situeren.
124101_ScreenShot2019-11-03at4.00.39PM.png

Wat te verwachten

1e semester

In je eerste semester krijg je een reeks instructies ontworpen om je creativiteit te stimuleren en je te helpen de vindingrijkheid en veerkracht te ontwikkelen die professionele creatieve praktijk vereist. Je begint een zelfgestuurd projectvoorstel te schetsen, dat zich uiteindelijk zal ontwikkelen tot je Onafhankelijke Major Project.

2e semester

Je blijft je eigen creatieve praktijk ontwikkelen, terwijl je aandacht besteedt aan hoe kunstenaars en ontwerpers betrokken moeten zijn bij het smeden van de toekomst van hun respectieve velden. Je krijgt de kans om je ideeën met studenten van andere MA-cursussen te verkennen en krijgt ook de mogelijkheid om stage te lopen.

3e semester

Tijdens dit semester richten al uw aandacht zich op het onderzoek, de ontwikkeling en de productie van uw onafhankelijke grote project. Het jaar eindigt met een tentoonstellingsvitrine van uw projecten, waarmee het einde van een intensieve periode van creatieve, conceptuele, kritische en professionele ontwikkeling wordt gevierd

Toelatingseisen

Leeftijd

20 jaar

Onderwijsniveau

Succesvolle afronding van een bachelordiploma in een kunst

Studenten die niet aan deze toelatingseisen voldoen, worden nog steeds beoordeeld op hun eigen individuele potentieel om te slagen.

Engels niveau voor internationale studenten

IELTS 6.5 (geen element onder 5.5)

Portefeuille

Portfolio en persoonlijke verklaring vereist.

Stages

Door onze exclusieve samenwerking met Hearst Magazines, VK, biedt deze cursus onze studenten de mogelijkheid om een stage van 4-6 weken aan te vragen bij een van de publicaties van Hearst UK, waaronder Harper's Bazaar, Esquire, Elle, Cosmopolitan en meer. Eerdere studenten die aan deze mogelijkheid hebben deelgenomen, zijn bij Hearst Magazines, VK gaan werken.

Hoe we lesgeven

Gedurende deze cursus zullen studenten les krijgen via gespecialiseerde workshops, gastdocenten, regelmatige één-op-één en groepslessen.

Onderwerpen gegeven

Modemerk en communicatieve vaardigheden en conceptuele ontwikkeling; kritische vaardigheden; onderzoeksvaardigheden; kritische visuele communicatiepraktijk; fotografie; materialen experimenteren; creatief projectmanagement en projectlevering

Careers

Eerdere studenten zijn gaan werken op plaatsen als Esquire Magazine, Vivienne Westwood en Fashion Crossover.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Máster en Branding y Estrategia de Marca
  • Barcelona, Spanje
 • MSc in ruimte en merkidentiteit (afstandsonderwijs)
  • Online Cyprus
 • MA Luxe merkstrategie en -bedrijf
  • London, Verenigd Koninkrijk