Keystone logo
Cambridge College

Cambridge College

Cambridge College

Invoering

Cambridge College is al meer dan 45 jaar een leider en pionier op het gebied van volwasseneneducatie. Met de hoofdcampus in Boston, Massachusetts, en vier regionale locaties in het hele land, bieden we academisch uitstekend, tijdbesparend en betaalbaar hoger onderwijs aan een diverse populatie van volwassen lerenden.

Cambridge College , een particuliere instelling zonder winstoogmerk, is geaccrediteerd door de New England Commission of Higher Education (NECHE, voorheen bekend als NEASC); onze verschillende diploma- en certificaatprogramma's stellen studenten in staat de referenties te behalen die ze nodig hebben om verder te komen in hun carrière.

Cambridge College biedt academische programma's van hoge kwaliteit in de herfst, lente en zomer. Handig voor werkende volwassenen, de meeste cursussen worden 's avonds en in het weekend gegeven, veel met on-site en online componenten. Onze meer dan 450 full- en parttime faculteiten zijn geleerde beoefenaars die hun ervaring in de klas brengen. Elk jaar schrijven we meer dan 3.000 studenten in voor onze bachelor-, master- en doctoraatsprogramma's; en certificaat en certificaat van Advanced Graduate Studies (CAGS) -programma's.

Onze meer dan 30.000 alumni zijn het beste bewijs van de kwaliteit en waarde van een Cambridge College opleiding. Elke dag veranderen ze over de hele wereld de scholen waar ze lesgeven en leiden, de instellingen voor gezondheidszorg en sociale dienstverlening waarin ze werken en de gemeenschappen waarin ze leven en dienen. De impact die ze hebben op de wereld begint met de open deuren en toegankelijke kansen op Cambridge College .

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Boston

    Rutherford Avenue,500, 02129, Boston

    Opleidingen

    Vragen