Keystone logo
California State University Sonoma

California State University Sonoma

California State University Sonoma

Invoering

Sonoma State University is een campus van het California State University System.

106425_10-6-17_CSU_589x325.jpg

Sonoma State, gelegen in het belangrijkste wijnland van Californië, een uur ten noorden van San Francisco, is een kleine campus met grote ideeën. Met een traditie van bevordering van intellectuele en persoonlijke groei, leiderschapskansen en technologische vaardigheid, biedt SSU zijn studenten een vriendelijke, veilige en informele sfeer op een prachtige campusomgeving. Momenteel huisvest campuswoningen studenten in zowel appartements- als residentiële suite-achtige voorzieningen.

Terwijl SSU over het algemeen alle gekwalificeerde studenten accepteert die van middelbare scholen in het verzorgingsgebied solliciteren, komt 80 procent van de eerstejaars en 55 procent van de junior transferstudenten van buiten de North Bay-regio. Met 34 procent van het studentenlichaam op de campus woont, is het een van de meest residentiële campussen binnen het California State University-systeem.

Academisch profiel

De SSU-onderwijservaring bevordert intellectuele, cognitieve, sociale en persoonlijke groei. De faculteit en medewerkers bieden samenwerkingsverbanden met studenten en een opleiding die ethische exploratie, maatschappelijke betrokkenheid, sociale verantwoordelijkheid en mondiaal bewustzijn bevordert, gecombineerd met een solide basis in een academische discipline. Veel klassen gemiddeld minder dan 40 studenten, waardoor een nauwe interactie tussen studenten en faculteit.

SSU heeft een verbintenis om studenten af ​​te studeren die kritisch en ethisch kunnen denken en die de informatietechnologie effectief kunnen gebruiken. Er is een sterke beweging om een ​​globaal perspectief te ontwikkelen in een groot deel van het curriculum om studenten voor te bereiden op de behoeften van de 21ste-eeuwse werkplek.

accreditatie

Sonoma State University is geaccrediteerd door de Western Association of Schools and Colleges (WASC) en de California State Board of Education. De School of Education is geaccrediteerd op nationaal en nationaal niveau door CCTC en NCATE. De School of Business and Economics is geaccrediteerd door AACSB-International, de Association to Advance Collegiate Schools of Business. Veel afdelingen en programma's zijn individueel geaccrediteerd.

SSU

Alumnivereniging

alt = "SSU heeft een actieve Alumnivereniging die een voortdurende verbinding onderhoudt tussen de universiteit en zijn 53.000 alumni, door educatieve projecten, programma's en activiteiten te sponsoren om de relatie voort te zetten die studenten hebben met hun universiteit.

Prijzen en onderscheidingen

Een van de meest gevraagde campussen in het CSU-systeem en regelmatig door US News een 'Best Regional University' genoemd

Gebouwen en leercentra

Het informatiecentrum van Jean en Charles Schulz is vernoemd naar de maker van Peanuts-tekenfilm Charles Schulz en zijn vrouw. Het heeft een van de grootste bibliotheken in het CSU-systeem en de staat Californië met meer dan 400.000 volumes. Een uniek geautomatiseerd ophaalsysteem van 750.000 is een van slechts vier in het land. Het herbergt ook een gewaardeerde collectie geschriften, originele brieven en memorabilia van Jack London.

Het 59.000 vierkante voet grote recreatiecentrum, ontworpen met hoge standaarden voor duurzame bouwmethoden, biedt state-of-the-art aërobe apparatuur, een klimwand, oefen- en dansstudio's, twee sportscholen, een groot gewichtheffen en machinegebied, kleedkamers, en een spa. Het Environmental Technology Centre staat bekend als een 'gebouw dat lesgeeft' en is een demonstratie van duurzame architectuur en energie-efficiëntie die slechts 50% van de energie van vergelijkbare structuren verbruikt.

Ons gloednieuwe studentencentrum van 130.000 m² is geopend in november 2013. Het bevat ruimtes en programma's voor studenten zoals de woonkamer; eetgelegenheden, waaronder de keukens, Weyden Brewster, The Café en Lobo's, evenals de universiteitswinkel, de HUB, het studentenactiviteitenbureau, vergader- en activiteitenruimtes, het Copy Center en het campuspostkantoor op de eerste twee verdiepingen. Op de derde verdieping vindt u de balzaal, vergader- en activiteitenruimtes, restaurant Overlook, conferentie- en evenementenservices, kantoorruimten voor huisvesting en culinaire diensten.

The Green Music Centre is ontworpen om een ​​van de grootste concertzalen van de wereld te worden en is gemodelleerd naar Seiji Ozawa Hall in Tanglewood in Massachusetts (het zomerhuis van het Boston Symphony Orchestra).

De Cerent Engineering Science Laboratories biedt state-of-the-art apparatuur voor onderzoek en onderwijs in computer- en ingenieurswetenschappen. Studenten hebben unieke kansen om te werken met high-tech bedrijven in het gebied.

De universiteit bezit en exploiteert ook het 450 hectare grote Fairfield Osborn Preserve in de buurt en het 3.200 hectare grote Galbreath Wildland Preserve in Mendocino County. Beide bieden grote kansen voor onderzoek in de natuurwetenschappen, zeldzaam voor studenten.

Degree / Program aanbod

De universiteit biedt negen referentieprogramma's en acht niet-gegradueerde en afgestudeerde certificaatprogramma's. Basisleerprogramma's voor onderwijsbevoegdheden in het onderwijs omvatten meerdere vakken, meerdere vakken BCLAD, één vak, administratieve diensten, lezen / taalkunsten (certificaat of specialist), speciaal onderwijs (mild / matig of matig / ernstig) en leerlingpersoneel (via de Counseling) Afdeling).

De universiteit bestaat uit zes scholen: Kunst en Geesteswetenschappen, Bedrijfskunde en Economie, Onderwijs, Uitgebreid

Studentenleven

Afdeling Residentieel leven en het Center for Student Leadership, Involvement

Meer dan 100 clubs en organisaties zijn beschikbaar voor een breed scala aan interesses, van etnisch en internationaal tot speciale hobby's en bezigheden.

Een community service-programma ondersteund door de Associated Students, JUMP (Join Us Making Progress) biedt studenten de mogelijkheid om te dienen in tal van vrijwilligersprogramma's en ervaringen op te doen die relevant zijn voor hun opleiding. Enkele van de vele JUMP-projecten zijn Adopt-a-Grandparent, Study Buddies, Bodega Bay Homework Project en Serving Our Unfed People.

97620_85407_ExtendedEducationLogo.jpg

Locaties

  • Rohnert Park

    East Cotati Avenue,1801, 94928, Rohnert Park

Vragen