Keystone logo
Humboldt State University (HSU) a California State University Campus

Humboldt State University (HSU) a California State University Campus

Humboldt State University (HSU) a California State University Campus

Invoering

Humboldt State-studenten genieten van een buitengewone universiteitservaring en volgen kleine lessen die worden gegeven door professoren die hen bij naam kennen. Ze leven en leren op een van 's werelds mooiste plekken - in de buurt van oeroude sequoiabossen, bergen en stranden. We zijn 275 mijl ten noorden van San Francisco gevestigd in de stad Arcata, die wordt erkend als een van de beste studentensteden van het Westen.

Opgericht: 1913

Alumni: 80.000

Totale inschrijving: 6.983

Undergrads: 6.442

Majors: 46

Minderjarigen: 72

Verhouding student-faculteit: 20: 1

Humboldt State is een openbare instelling en maakt deel uit van het 23-campus California State University-systeem. Met een voltijds undergraduate-onderwijs van slechts $ 7.863 per jaar, zijn we een van de beste waarden voor hoger onderwijs in de natie.

We hebben ongeveer 7.000 studenten en 534 docenten. We bieden een breed scala aan academische keuzes, met 51 majors en 12 graduate-programma's in drie Colleges. Faculteitsleden behoren tot de beste docenten en onderzoekers in hun vakgebied. Opleidingen in natuurlijke hulpbronnen en wetenschappen zijn landelijk bekend, maar ook beeldende en podiumkunsten zijn populaire studiegebieden. Gedurende het curriculum vinden studenten een langdurige toewijding aan sociale en ecologische verantwoordelijkheid.

We zijn in 1913 opgericht als lerarenopleiding. In de afgelopen eeuw zijn we uitgegroeid van een instelling die zich uitsluitend richt op lerarenopleiding tot een erkende universiteit met uitgebreide onderzoeksfaciliteiten. Er zijn in de loop der jaren veel naamsveranderingen geweest: we heten Humboldt State Normal School, Humboldt State Teacher's College, Humboldt State College, CSU Humboldt en sinds 1974 Humboldt State University.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Arcata

    Harpst Street,1, 95521, Arcata

    Opleidingen

    Vragen