Keystone logo
© Cary Edmonson
California State University, Fresno

California State University, Fresno

California State University, Fresno

Invoering

Centraal gelegen in Californië

Fresno State ligt in het hart van Californië, ook wel bekend als de Central Valley. De Fresno State-campus is ongeveer 1.400 hectare groot, met meer dan 4.000 bomen en veel groene open ruimtes, wat een parkachtige omgeving biedt om te studeren. We hebben een werkende boerderij, zuivelfabriek, winkel, de grootste bibliotheek tussen Los Angeles en Sacramento, Starbucks, een bioscoop, een evenementencentrum, een bowlingbaan, een planetarium en nog veel meer. Fresno State is zelfs de thuisbasis van het Save Mart Center, de grootste overdekte universiteitsarena aan de westkust van de VS

Als de 5e grootste stad in Californië biedt Fresno studenten gemakkelijke toegang tot een groot aantal sportteams, organisaties, faciliteiten, locaties en stagemogelijkheden. Fresno State is gunstig gelegen op drie uur rijden van zowel Los Angeles als San Francisco.

Fresno County is de thuisbasis van enkele van 's werelds meest gewilde recreatie- en amusementsbestemmingen. Drie nationale parken, Yosemite, Sequoia en Kings Canyon, liggen midden in onze achtertuin. Adembenemende landschappen, spectaculaire ravijnen, stromende rivieren en watervallen, 's werelds grootste bomen en eindeloze paden zijn te vinden op korte rijafstand.

Het is onze missie om hoogwaardige services te bieden aan internationale studenten en om te dienen als internationale onderwijsbron voor de universitaire gemeenschap op California State University, Fresno .

Wij zijn toegewijd aan:

 • Een warm en informatief welkom bieden aan internationale studenten en hun belang en hun bijdragen aan de campus en de Fresno-gemeenschap erkennen.
 • Passende diensten en assistentie bieden aan internationale studenten, zodat ze niet alleen voor uitdagingen staan.
 • Werken met internationale studenten om te helpen bij hun aanpassing en begrip van hun nieuwe omgeving in een comfortabele omgeving waar ze kansen en aanmoediging hebben om hun dromen na te jagen, betrokken te zijn bij de universitaire gemeenschap en hun inspanningen worden erkend.
 • Internationale studenten aanmoedigen om vragen te stellen en suggesties te doen, terwijl we ons uiterste best doen om hun zorgen met respect, geruststelling en begrip aan te pakken.
 • Dienen als een hulpmiddel voor faculteit en personeel om internationale uitwisseling te vergemakkelijken, interculturele communicatie te verbeteren en internationale inspanningen te ondersteunen.
 • Het verstrekken van informatie aan toekomstige studenten en ouders over de universiteit en de kwaliteit van beschikbare onderwijservaringen verbetert en bevordert de voortdurende stroom van studenten uit landen over de hele wereld.
 • Onze vriendschap vandaag en morgen aanbieden terwijl we samenwerken om te dromen en een betere wereld op te bouwen.

Betaalbaar

Fresno State is een nationaal gerangschikte universiteit, met een missie om kwaliteitsonderwijs te bieden tegen een zeer betaalbare prijs.

Het systeem van de California State University stelt alles in het werk om de kosten voor studenten tot een minimum te beperken. We streven ernaar om collegegeld en collegegelden concurrerend geprijsd te houden, omdat we begrijpen dat betaalbaarheid een belangrijke factor is wanneer studenten overwegen om in het buitenland te studeren.

Californië heeft veel te bieden, waaronder mooi weer, activiteiten en iconische steden, maar wonen in Californië kan duur worden. Gelukkig biedt Fresno betaalbare kosten van levensonderhoud in het hart van Californië met gemakkelijke toegang tot Los Angeles, San Francisco en Silicon Valley. In Fresno kun je het je veroorloven om te wonen en te studeren, terwijl je nog steeds een bezoek brengt aan of stage loopt in plaatsen als San Francisco, zonder extra kosten.

Geloof ons niet zomaar, veel internationale studenten geven commentaar op betaalbaarheid als een van de redenen waarom ze voor Fresno State hebben gekozen.

Werkgelegenheid

Fresno State-alumni worden professionals die werken bij prestigieuze bedrijven zoals Amazon, Apple, Boeing, Google, Intel en Microsoft. Gunstig gelegen in het hart van Californië, biedt Fresno gemakkelijke toegang tot werkgelegenheid in Los Angeles, San Francisco en Silicon Valley.

Hoewel je hoofddoel om naar de VS te komen is om te studeren aan de staat Fresno, zijn er veel kansen op werk en professionele ervaring voor je beschikbaar, zowel tijdens je studie als nadat je bent afgestudeerd.

 • Werkgelegenheid op de campus . Tewerkstelling op de campus moet worden uitgevoerd op het terrein van de school (inclusief commerciële bedrijven op locatie die diensten verlenen aan studenten op de campus, zoals de schoolboekwinkel of cafetaria). Studenten komen in aanmerking om te solliciteren naar banen op de campus tijdens hun eerste semester van hun studie aan Fresno State, in afwachting van goedkeuring door het International Office.
 • Curriculaire praktische training (CPT) is een tewerkstellingsoptie die beschikbaar is voor F-1-studenten voordat het programma is voltooid, waarbij werk wordt beschouwd als een integraal onderdeel van het curriculum of academisch programma, zoals een stage.
 • Ernstige economische tegenspoed . Een student uit de staat Fresno moet gedurende een volledig academisch jaar de F-1-status hebben voordat hij of zij in aanmerking komt voor een aanvraag voor een vergunning voor ernstige economische tegenspoed. Als er geen werkgelegenheid op de campus beschikbaar is of anderszins onvoldoende is, kan een in aanmerking komende F-1-student toestemming voor werk buiten de campus aanvragen op basis van ernstige economische tegenspoed.
 • Optionele praktische training (OPT) is een kans voor studenten om 12 maanden in hun vakgebied te werken, na voltooiing van het programma in Fresno State.
 • STEM Optionele praktische training : F-1-studenten die een STEM-graad (Science, Technology, Engineering, and Mathematics) behalen die op de STEM Designated Degree Program List staat, in dienst zijn van werkgevers die zijn ingeschreven bij E-Verify en die een initiële beurs van post-voltooiing OPT gerelateerd aan een dergelijke graad, kan een verlenging van 24 maanden aanvragen die OPT verlengt met nog eens 24 maanden, wat een totale OPT-periode van 3 jaar oplevert.

toelatingen

Locaties

 • Fresno

  5241 N. Maple Ave., 93740, Fresno

Vragen