Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
California Aeronautical University

California Aeronautical University

California Aeronautical University

Invoering

Bij CAU draait alles om jou. Ben je klaar om aan je volgende avontuur te beginnen? Dit is de reis die naar uw toekomst leidt! We helpen bij het leveren van succesvolle luchtvaartprofessionals aan de luchtvaartindustrie. Word lid van CAU en wees een van hen!

California Aeronautical University is opgericht om tegemoet te komen aan de toenemende bezorgdheid van de luchtvaart over het vinden van gekwalificeerde, goed opgeleide professionals voor zowel grond- als vluchtkansen. Met het dreigende tekort aan piloten werkt California Aeronautical University aan de voorbereiding van de volgende generatie luchtvaartprofessionals. Via de outreach-evenementen en luchtvaartprogramma's van de universiteit wil CAU de ogen van jonge mensen openen voor de mogelijkheid om een carrière te beginnen als professionele piloten, vliegtuigmonteurs en andere luchtvaartberoepen.

"De meeste studenten beschouwen carrières niet eens als piloten, omdat ze denken dat het onbereikbaar is", zegt Matthew Johnston, president van California Aeronautical University . “We hopen studenten te laten zien dat beroepspiloot of andere luchtvaartprofessional niet alleen mogelijk is, maar ook een realistische carrièremogelijkheid voor de lange termijn.

Locaties

  • Bakersfield

    Boughton Drive,1450, 93308, Bakersfield

    Vragen