Keystone logo
Caldwell University Online

Caldwell University Online

Caldwell University Online

Invoering

Caldwell University een not-for-profit katholieke universiteit opgericht in 1939. Geïnspireerd door St. Dominicus en de katholieke erfenis, het maakt een verschil in het leven van studenten en bereidt hen door middel van de vrije kunsten en professionele studies om kritisch te denken, na te streven de waarheid, en bijdragen aan een rechtvaardige samenleving.

Relevantie

Bij Caldwell University, geloven we niet in busywork. Elk van onze online programma's zijn handig en betaalbaar. Ze mengen onderzoek met real-life toepassing. Door middel van zinvolle samenwerking en projecten, bieden wij u met kennis en nieuwe verfijnde vaardigheden die u direct kunt toepassen. Holistische Ondersteuning Als gewaardeerd onderdeel van onze online community, zal gewijd faculteit voorstander van je. We tonen een diepe betrokkenheid bij uw succes door het verstrekken van mentorschap en begeleiding, zodat u uw doelen kunt bereiken. tijdige voorbereiding

Deze dag, volwassenen alsof je terug naar school om geld te verdienen die lang gewilde referenties en hun doelen te bereiken. Onze online programma's zijn ontworpen handig, flexibel en betaalbaar. Caldwell Universiteit kunnen de vaardigheden om verder te gaan in de snel groeiende carrière in de verpleging, onderwijs en zakelijke sectoren.

National Recognition

Onlangs gerangschikt als een Tier 1-instelling die door de US News & World Report's "Best Colleges 2015". Gerangschikt op # 2 in de staat voor Best in State Online College 2016 door affordablecollegesonline.org

Regionale Accreditatie

2015 Verenigde Staten Distance Learning Association (USDLA®) Non Profit lid. Caldwell University is geaccrediteerd door het Midden-Staten de Commissie op het Hoger Onderwijs, 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104, (267) 284- 5000. De Online RN aan BSN programma is geaccrediteerd door de Commissie op Collegiale Verpleegkunde Onderwijs, One Dupont Circle, NW, Suite 530, Washington, DC 20036, (202) 887-6791.

Locaties

  • Caldwell

    Caldwell University, 120 Bloomfield Avenue, NJ 07006, Caldwell

Vragen