Keystone logo
Cairn University School of Social Work

Cairn University School of Social Work

Cairn University School of Social Work

Invoering

Gemotiveerd door de liefde en gerechtigheid van Jezus Christus, komen afgestudeerden van Cairns sociale werkprogramma's tussen in de levens van mensen in nood - het adviseren van individuen, het vinden van middelen, het faciliteren van groepen en het bevorderen van verandering binnen organisaties en gemeenschappen.

De wereld heeft spiritueel en professioneel gekwalificeerde individuen nodig, gekenmerkt door gratie en mededogen, die bekwame interventies bieden die levens veranderen. Voor studenten die geïnteresseerd zijn in het helpen van anderen, zijn de sociale werkprogramma's van Cairn een essentiële voorbereiding op zowel graduate studie als werk in de sociale dienstverlening.

Historisch geworteld in het christendom, streeft maatschappelijk werk het welzijn van individuen, gezinnen, groepen en gemeenschappen na. De interventies worden bepaald door een relatie met degenen die worden bediend en omvatten counseling, verwerving van middelen, beleidsontwikkeling, maatschappelijke organisatie, belangenbehartiging, onderzoek en onderwijs. In een interdisciplinair professioneel en academisch veld past sociaal werk de theorieën van psychologie, economie, wetenschap en filosofie toe om tegemoet te komen aan de fysieke, spirituele en emotionele behoeften van mensen.

Locaties

  • Langhorne

    Manor Avenue,200, 19047, Langhorne

    Vragen