Keystone logo
Busan Women's University

Busan Women's University

Busan Women's University

Invoering

Ons college is opgericht om de waarde van vrouwen te verhogen. We hebben oprecht hart gestoken in de ontwikkeling van onderwijs voor vrouwen om de karakteristieke waarde van vrouwen te vergroten en de concurrentiekracht van vrouwen te versterken. We zijn ook van plan om de opleiding van vrouwen te leiden door goed gebruik te maken van de positieve eigenschappen van vrouwen om te floreren in de huidige op vrouwen gerichte trend.

Het educatieve doel van het college is om professionals te produceren die klaar zijn voor de verschillende takken van de industrie. Om aan de behoeften van de industrie te voldoen, implementeert het college gespecialiseerd veldgericht onderwijs en op maat gemaakte beroepsonderwijsprogramma's.

Ons college is door het ministerie van Onderwijs geselecteerd als een gespecialiseerd college vanwege de gestage inspanningen om de excellentie in het onderwijs te vergroten. Ons college is ook geselecteerd voor de promotie van het vrouwenproject en het project voor verbeterde werkgelegenheid. Daarom zijn we geweest en zullen we er hard aan werken om een solide basis te leggen om uit te groeien tot een vrouwencollege van wereldklasse.

Locaties

  • Busanjin-gu

    Busanjin-gu, Zuid-Korea

    Opleidingen

    Vragen