Keystone logo
Bukkyo University

Bukkyo University

Bukkyo University

Invoering

Sinds de oprichting in 1868 is Bukkyo University een studentgerichte onderzoeksuniversiteit die hoogwaardige educatieve ervaringen biedt en tegelijkertijd nieuwe kennis nastreeft door middel van onderwijs, onderzoek en interdisciplinaire en geëngageerde wetenschap.

We hebben studenten de kennis, het inzicht, de vaardigheden en de ervaring gegeven om leiders voor het algemeen belang te worden. Gebaseerd op de leringen van Gotama-Boeddha en dominee Honen, de grondlegger van het Zuivere Land-boeddhisme, is Bukkyo University beslist mondiaal in visie en divers in perspectieven, die nu worden vertegenwoordigd door de studenten (zowel binnenlands als buitenlands), faculteit en personeel .

Bukkyo University haalt zijn basisinspiratie uit de leer van Boeddha en dominee Honen als de bron van wijsheid. Als een uitgebreide universiteit gebaseerd op de kernwaarden van dominee Honen, de grondlegger van het Zuivere Land-boeddhisme, leiden we studenten op om kritisch te denken, positief te handelen, effectief te communiceren, professioneel te slagen en ethisch te leiden.

Locaties

  • Kyoto

    Kyoto, Japan

    Vragen