Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Bentley University - McCallum Graduate School of Business

Bentley University - McCallum Graduate School of Business

Bentley University - McCallum Graduate School of Business

Invoering

Bentley University is een van de leidende business schools van het land, toegewijd aan het voorbereiden van een nieuw soort bedrijfsleider en een met de diepgaande technische vaardigheden, het brede wereldwijde perspectief en de hoge ethische normen die nodig zijn om een ​​verschil te maken in een steeds veranderende wereld. Om ons doel te bereiken, vullen we ons geavanceerde bedrijfscurriculum in met de rijkdom van een vrijzinnig kunstonderwijs. De resultaten zijn afgestudeerden die invloed uitoefenen op hun vakgebied en hun passies omzetten in succesverhalen. Bentley is gevestigd op een klassieke New England-campus, slechts enkele minuten van Boston, en is een dynamische gemeenschap van leiders, wetenschappers en creatieve denkers. Vandaag de dag hebben de uitdagingen van een snel veranderende wereld zakelijke vaardigheden en ervaringen met warme waren gemaakt. Meer studenten overwegen het bedrijf als de basis van hun ervaring in het hoger onderwijs en overwegen Bentley in het proces. Met onze unieke combinatie van business, technologie en de vrije kunsten, biedt Bentley, een particuliere non-profit instelling, studenten relevante, praktische en overdraagbare vaardigheden. Bij Bentley mengen we de breedte en technologische kracht van een grote universiteit met de waarden en de studentgerichtheid van een kleine universiteit. Studenten geïnteresseerd in zakelijke beroepen kiezen uit een breed scala van programma's die alle functionele gebieden behandelen, waaronder accountancy, financiën, marketing, management en vrije kunsten - allemaal verankerd in technologie. Je opleiding gaat over meer dan alleen leren. Het gaat over genieten van een gemeenschap, het bijdragen aan je eigen vaardigheden en talenten, en het maken van levenslange vriendschappen en relaties. Met een klassieke New England-campus op slechts enkele minuten van Harvard Square en Boston, zult u genieten van een prachtige omgeving en gemakkelijke toegang tot andere universiteiten en Boston's rijke scala aan cultuur, activiteiten en entertainment.

ONGEDIPLOMEERDE STUDENTEN

 • Niet-gegradueerden: 4.200
 • Gemiddelde undergraduate klasgrootte: 26
 • Ongeveer 81% van de voltijdstudenten woont op de campus
 • Internationale studenten vertegenwoordigen 13% van de studentenpopulatie

AFSTUDEREN EN Ph.D. STUDENTEN

 • Afgestudeerde studenten: 1.000
 • Gemiddelde afgestudeerde klassengrootte: 21
 • Ph.D. kandidaten: 24
 • Internationale studenten vertegenwoordigen 24% van de afgestudeerde studenten, waaronder Ph.D. kandidaten

Je bouwt je carrière op in een tijd van snelle verandering, versnelde innovatie, intense globalisering en diepgaande demografische verschuivingen. Succes hangt af van hoe snel je trends kunt identificeren en evalueren, kunt aanpassen aan nieuwe culturen en creatieve benaderingen kunt ontwerpen voor belanghebbenden, producten, diensten en sociale contexten. Bentley University geeft vorm aan haar academisch curriculum rond de voorbereiding op de steeds veranderende beroepsbevolking.

FACULTEIT

 • Meer dan 276 full- en 184 part-time docenten, die lesgeven op zowel undergraduate en graduate niveaus
 • 82% van de faculteit heeft een doctorsgraad
 • Hoogleraren zijn toegankelijk, toegewijd aan uitstekend onderwijs en advies, alsook aan onderzoek en wetenschap in hun vakgebied
 • Velen hebben aanzienlijke ervaring in de zakenwereld
 • Faculteit-student verhouding is 1 tot 14

CURRICULUM

 • Als bedrijfsuniversiteit 'versmelt' het bedrijf en de kunst
 • Bentley is een leider in het promoten van ethisch en maatschappelijk verantwoord ondernemen en de cruciale rol van informatie- en communicatietechnologie bij het bereiken van duurzame hoge prestaties
 • Bachelor of science-graden op 11 zakelijke gebieden; bachelor of arts degrees in vijf kunsten en wetenschappen
 • De graduate school benadrukt de impact van technologie op de zakelijke praktijk en biedt Ph.D. programma's in Business en Accountancy, een MBA met 7 concentratiegebieden, een geïntegreerde MS MBA, zeven Master of Science-graden en aangepaste executive education-programma's

CARRIERE

Uw Bentley-ervaring gaat over meer dan alleen wat u in de klas leert - het gaat erom u de mogelijkheid te bieden uw passies na te streven. Onze activiteiten op de campus omvatten atletiek, kunst, culturele evenementen, vrijwilligerswerk en meer dan 100 studentenorganisaties. Wij maken het u gemakkelijk om nieuwe vrienden te ontmoeten en de activiteiten te vinden waar u van houdt.

STUDENTENLEVEN

Als het op atletiek aankomt, bieden we voor elk wat wils - van vlagvoetbal tot volleybal. Of je nu lid bent van een van de 20 varsity-teams van het college, of een recreatieve atleet die je lichamelijk welbevinden wilt behouden, je past bij Bentley. In beide gevallen zul je merken dat de atletiekfaciliteiten van het college uitmuntend en state-of-the-art zijn.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

 • Waltham

  175 FOREST STREET , 02452, Waltham

Vragen