Keystone logo
Bucknell University College of Arts and Sciences

Bucknell University College of Arts and Sciences

Bucknell University College of Arts and Sciences

Invoering

De rijke traditie van het College of Arts & Sciences vormt het hart van het vrije kunstencurriculum van Bucknell. Van astronomie, kunstgeschiedenis en neurowetenschappen tot economie, Oost-Aziatische studies en muziek, onze studenten verkennen hun passies en ontdekken nieuwe interesses terwijl ze verschillende perspectieven krijgen op een complexe wereld. Ze kiezen uit tientallen majors en honderden cursussen in de kunsten en geesteswetenschappen, de sociale wetenschappen en de natuurwetenschappen en wiskunde.

Onze professoren zijn gepassioneerd over hun vakgebied en staan te popelen om studenten te helpen diep te graven en spannende intellectuele connecties te leggen. Onze afgestudeerden zijn uitgerust met de kritisch denkende, communicatieve en interculturele vaardigheden die werkgevers zoeken. Even belangrijk is dat ze een sterke basis krijgen voor een leven vol nieuwsgierigheid, onderzoek en persoonlijke voldoening terwijl ze zich voorbereiden om erop uit te gaan en de wereld een betere plek te maken.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Lewisburg

    Dent Drive,One, 17837, Lewisburg

    Opleidingen

      Vragen