Keystone logo
Boston University Wheelock College of Education & Human Development

Boston University Wheelock College of Education & Human Development

Boston University Wheelock College of Education & Human Development

Invoering

Wheelock College is formeel gefuseerd met Boston University. Een belangrijk aspect van deze fusie was de oprichting van Boston University Wheelock College of Education & Human Development, een nieuwe universiteit aan de Boston University die veel van de middelen en programma's van het voormalige Wheelock College en de Boston University School of Education combineert.

Als BU Wheelock zullen we proberen ons te vestigen als een toonaangevende school voor onderwijs onder onze leeftijdsgenoten. We zullen dit doen door academische excellentie en succes onder onze studenten te ondersteunen, door een facultair orgaan op te bouwen waarvan de onderzoeks-, onderwijs- en klinische expertise ongeëvenaard is, en door zinvolle partnerschappen te vormen met gemeenschappen en organisaties die delen in onze wens om leerlingen van alle leeftijden te dienen. en achtergronden het beste.

Tijdens dit proces en bij al onze inspanningen zullen we putten uit de historische erfenis van Wheelock College-oprichter Lucy Wheelock en de opklimmende reputatie van BU School of Education.

Al onze programma's dompelen je onder in de gespecialiseerde kennis die uniek is voor elke discipline of vakgebied en voorzien je van de professionele vaardigheden die nodig zijn om een geweldige opvoeder te worden. We gaan nog een stap verder met ondersteuning en mentorschap tijdens uw praktijkervaringen, zowel lokaal als internationaal, in klaslokalen in de stad en in de voorsteden.

Locaties

  • Brookline

    Hawes Street,43, 02446, Brookline

    Vragen