Keystone logo
Boston University College of Communication

Boston University College of Communication

Boston University College of Communication

Invoering

Aan het College of Communication ( BU COM ) van Boston University BU COM je de vertelvaardigheden om de gesprekken van de wereld vorm te geven. Misschien leer je hoe je een documentaire film maakt of een interactieve website codeert. Meld het laatste nieuws of ontwikkel een PR-campagne. Ontwerp een advertentie of schrijf een scenario. Of misschien kun je bestuderen hoe verhalen worden verteld, en je verdiepen in de krachten die opkomende media drijven die van invloed zijn op hoe we denken en handelen.

Ongeacht je focus, je wordt begeleid door onze faculteit van wereldklasse - geweldige leraren die actief zijn in hun vakgebied. Onder hen: bekroonde journalisten, CEO's van bureaus en regisseurs van netwerktelevisie.

Communicatieve vaardigheden alleen zijn natuurlijk niet voldoende. De kwaliteit van wat u communiceert, moet hoog zijn, en dat vereist diepere kennis. Daarom kun je ook nieuwe inzichten opdoen en een beter begrip van verschillende onderwerpen ontwikkelen van de vooraanstaande experts van Boston University. De Boston University, geaccrediteerd door de prestigieuze Association of American Universities, leidt al meer dan 150 jaar studenten op.

Welk communicatiegebied u ook interesseert, Boston University's College of Communication biedt de mogelijkheden, professoren, netwerk en omgeving om uw carrièreambities te verwezenlijken.

Als een college dat enkele van de meest dynamische, innovatieve leiders produceert in alles, van entertainment tot reclame tot journalistiek, zijn we erg trots op onze rol en blijven we spelen bij het vormgeven van de communicatiewereld.

Locaties

  • Boston

    Commonwealth Avenue,640, 02215, Boston

    Vragen