Keystone logo
Brown University School of Engineering Mechanics of Solids Research
Brown University School of Engineering

Mechanics of Solids Research

Providence, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De mechanica van vaste stoffen is een technische wetenschap die fundamenteel is voor de praktijk van mechanische, civiele, structurele en luchtvaarttechniek; het is ook direct relevant voor materiaalkunde, nanotechnologie, biologie, geofysica en andere takken van engineering en toegepaste wetenschap. De Mechanics of Solids Group aan de Brown University bevordert een uitgebalanceerd programma van onderzoek en instructie dat de perspectieven van continuümmechanica, materiestructuur en materiaalkunde integreert. Het programma heeft een lange traditie van leiderschap door innovaties in de analytische, computationele en experimentele concepten en methodologieën die de kern van het vakgebied vormen.

Een deel van het huidige onderzoek in de Solid Mechanics-groep omvat:

  • Het micro- en nanoschaalgedrag van geavanceerde materialen
  • Het mechanische gedrag van zachte materie (bijv. Gels, polymeren)
  • De mechanica van cellen en biologische systemen (bijv. Celadhesie, endocytose, traumatisch hersenletsel)
  • Modellering van multischaalmaterialen, vervorming en falen van dunne films en micro-elektromechanische systemen (MEMS)
  • De mechanica en het storingsgedrag van batterijen en energieopslagsystemen

Veel van deze onderzoeksactiviteiten maken deel uit van het NSF Materials Research Science and Engineering Center (MRSEC) voor micro- en nanomechanica van elektronische en structurele materialen en het General Motors Collaborative Research Laboratory (CRL) voor Computational Materials Research.

De Groep beheert en onderhoudt ook de ultramoderne onderzoeksfaciliteit voor computermechanica voor gebruik door haar afgestudeerde studenten en docenten. Onze faculteit gebruikt theoretische, numerieke en experimentele benaderingen en we onderhouden nauwe interacties met collega's in toegepaste wiskunde, natuurkunde, materiaalkunde, biomedische technologie en de Brown Alpert Medical School.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen