Keystone logo
Brown University School of Engineering Master in technologisch leiderschap
Brown University School of Engineering

Master in technologisch leiderschap

Providence, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Wetenschap en technologie ondergaan snelle en ontwrichtende veranderingen. Dit snel veranderende klimaat vereist een nieuw type leiderschap. In deze omgeving heb je een geavanceerd begrip nodig van de technische, zakelijke, beleidsmatige en menselijke factoren die van invloed zijn op het zakelijke landschap. Om te gedijen, moet u uw technische expertise aanvullen met solide leiderschaps-, communicatie- en relationele vaardigheden.

Brown's Master of Science (ScM) in Technology Leadership gaat verder dan een traditionele MBA - het is een transformatief programma van 16 maanden dat is ontworpen voor drukke, ambitieuze professionals die grotere leiderschapsrollen willen opnemen en een echte impact willen hebben in hun branche. Ons rigoureuze curriculum, gegeven door een faculteit van wereldklasse, is samengesteld om silo's in de industrie te doorbreken, multifunctionele samenwerkingen op te bouwen en een diversiteit aan perspectieven in uw leerervaring te brengen. We ontwikkelen leiders op het gebied van wetenschap en technologie die zijn uitgerust met een brede visie en het vermogen om te innoveren in een complex bedrijfsklimaat.

Ons programma is gestructureerd voor professionals en combineert online leren met persoonlijke sessies, zodat u een Brown-diploma kunt behalen en het netwerk en de vaardigheden kunt opbouwen die essentieel zijn om uw bedrijf vooruit te helpen - zonder uw carrière te onderbreken.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Master in leiderschap in de sociale sector en non-profitbeheer
    • Chicago, Verenigde Staten
  • Master in innovatie en sociaal ondernemerschap
    • London, Verenigd Koninkrijk
  • MSc in wereldwijd leiderschap en strategie
    • Vilnius County, Litouwen