Keystone logo
Brazil University (Universidade Brasil) Master in ORTHOPEDISCHE EN SPORTREHABILITATIE VAN MUSCULOSKELETALE STORINGEN
Brazil University (Universidade Brasil)

Master in ORTHOPEDISCHE EN SPORTREHABILITATIE VAN MUSCULOSKELETALE STORINGEN

São Paulo, Brazilië

Request duration

Portugees

Request pace

Request application deadline

Mar 2024

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Dit specialisatieprogramma komt voort uit de huidige behoefte van de markt aan orthopedische en sportprofessionals die zijn opgeleid voor pragmatisch en effectief klinisch handelen ten gunste van patiënten die worden getroffen door verschillende musculoskeletale aandoeningen van het lichaamssysteem.

Train en train gezondheidswerkers, met name fysiotherapeuten en lichamelijke opvoeders, om te werken met oefening en revalidatie van verschillende musculoskeletale aandoeningen gericht op het orthopedische en sportgebied, waarbij een hooggekwalificeerd profiel doordringt in de uitoefening van hun beroep. Maak professionele verbetering mogelijk op het gebied van orthopedie en sport met betrekking tot beoordelingen, voorschriften voor fysiotherapie, revalidatie-interventies en fysieke activiteit, op basis van wetenschappelijk bewijs en de inter- en multi-professionele aanpak. Om reflectieve, kritische, humanitaire en ethische attitudes aan te wakkeren met verantwoordelijkheid en competentie om te handelen in de meest verschillende scenario's van prestaties in klinieken, poliklinieken, gezondheidsafdelingen, evenals bij atletiekstudenten,

Gezien de behoefte van de markt, stellen we voor om professionals voor te bereiden, bij voorkeur die al in de gezondheidssector werken en professionals uit andere gebieden die op zoek zijn naar innovatieve en actuele kennis, en iedereen de nodige basis, kennis, technieken, vaardigheden en instrumenten te bieden om de klinische professionele ontwikkeling belangrijk voor effectieve prestaties, in overeenstemming met de resolutie CNE / CES nº 1 van 8 juni 2007.

Dit specialisatieprogramma komt voort uit de huidige behoefte die de markt stelt aan gekwalificeerde professionals op het gebied van orthopedie en sport. voor pragmatische en effectieve klinische prestaties ten behoeve van patiënten die worden getroffen door verschillende musculoskeletale aandoeningen van het lichaamssysteem.

De rechtvaardiging en de economische context van deze specialisatie zijn het volgen van en vooruitgang boeken in de trends van de orthopedische en sportmarkt, in de vooruitgang in virtuele technologie, in revalidatie en moderne strategieën door middel van fysieke middelen en oefeningen in de prestaties van amateur- en professionele atleten. Het beoogt bovenal een moderne, competente klinische praktijk uit te oefenen op basis van wetenschappelijk bewijs. Hiervoor zal het een team van hooggekwalificeerde leraren, specialisten, meesters en artsen hebben, met uitgebreide ervaring in het lesgeven en het verlenen van diensten aan de gemeenschap. Aan het einde van de cursus wordt de gespecialiseerde fysiotherapeut-student op de markt gebracht met alle zekerheid, competentie en proactiviteit die sportfysiotherapie vereist.

Het grote verschil tussen deze specialisatiecursus en de vraag van de arbeidsmarkt zal zijn in relatie tot de multidisciplinaire prestaties onder medische professionals, fysiotherapeuten en lichamelijke opvoeders, evenals de essentiële vaardigheid in het assistentieproces bij het bevorderen van supervisie. stage voor studenten. Om de stage bij te wonen, bedraagt ​​de totale studielast 360 uur, met een theoretisch-praktische benadering en klinische training, die de zorgverlener begeleidde bij klinische besluitvorming en effectievere behandelingen voor musculoskeletale aandoeningen in orthopedie en sport.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • MSc in Fysiotherapie (voorinschrijving)
    • Birmingham, Verenigd Koninkrijk