Keystone logo
Brazil University (Universidade Brasil)

Brazil University (Universidade Brasil)

Brazil University (Universidade Brasil)

Invoering

Met meer dan vier decennia ervaring in het onderwijs, in het basisonderwijs en 40 jaar in het hoger onderwijs, heeft de Camilo Castelo Branco University, momenteel Universidade Brasil , haar accreditatie als universiteit aangevraagd en verkregen op 16/06/1989. Op 05/03/1995 accrediteerde het de Campus Fernandópolis, gelegen aan de Projected Road F-1, zonder nummer, Fazenda Santa Rita, Fernandópolis, SP, CEP 15600-000, en de Descalvado Campus, gelegen aan de Rua Hilário da Silva Passos , 950, University Park, Descalvado, SP, CEP 13690-970.

Om zijn werkgebied uit te breiden door hoger onderwijs naar andere regio's te brengen, biedt het cursussen voor afstandsonderwijs aan, met toestemming voor vier ondersteuningscentra ter plaatse, verspreid in São Paulo, Descalvado, Santos en Sertãozinho, allemaal in de staat São Paulo. Paulo.

In 2016 werd de instelling opnieuw geaccrediteerd en veranderde de naam van Universidade Camilo Castelo Branco in Universidade Brasil .

Het IES biedt momenteel 46 niet-gegradueerde cursussen in de face-to-face-modaliteit en 28 cursussen in de afstandsmodaliteit, verdeeld over acht belangrijke kennisgebieden, die het mogelijk maken om lesgeven en leren, onderzoek en uitbreiding uit te voeren, verwoord in de productie en verspreiding van de kennis, evenals de toename van de regionale en nationale economie, verspreid in de Campi van São Paulo, Mooca, Fernandópolis en Descalvado.

De instelling biedt een reeks Lato Sensu postdoctorale cursussen op de belangrijkste kennisgebieden, vijf programma's en vijf Stricto Sensu postdoctorale cursussen (4 masterprogramma's en 1 doctoraatsprogramma). Bovendien ontving ze beurzen van het Institutional Program for Scientific Initiation Scholarships - PIBIC, van de National Council for Scientific and Technological Development - CNPq.

Wat betreft de Lato Sensu EAD Post-Graduation, is het vermeldenswaard dat de instelling een reeks cursussen aanbiedt op het gebied van kennis: gezondheid, technisch onderwijs, milieu. IES ontving ook beurzen van het Institutional Program for Teaching Initiation Scholarships - PIBID, aangeboden door CAPES.

Wat betreft het Stricto Sensu Graduate Program, zijn er tweeëntwintig geregistreerde onderzoeksgroepen geregistreerd bij CNPQ, met projecten in ontwikkeling op verschillende kennisgebieden.

Locaties

  • São Paulo

    São Paulo, Brazilië

    Vragen