Keystone logo
Bournemouth University MA Creatief Schrijven & Publiceren
Bournemouth University

MA Creatief Schrijven & Publiceren

Wallisdown, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2024

GBP 17.000 *

Afstand leren, Op de campus

* £9.500 (UK, ROI & CI) | £17.000 (internationaal)

Invoering

Waarom een MA in Creative Writing and Publishing aan BU studeren?

  • Analyseren van de culturele en kritische invloeden op de schrijver en de uitgeversindustrie, evenals op je eigen praktijk
  • Leer de vaardigheden om creatief en effectief te kunnen schrijven, op een publiceerbaar niveau, voor verschillende doelgroepen en media.
  • Werk aan echte publicatieprojecten met BU's eigen publicatiepers, Fresher Publishing.
  • Leer van ervaren schrijvers en praktijkmensen die zelf ook een master en/of doctoraat in Creatief Schrijven of Engels hebben behaald
  • Profiteer van prestigieuze gastdocenten uit de wereld van schrijven en publiceren
  • Doe mee aan de internationale schrijfwedstrijden van BU: De Bournemouth Writing Prize voor opkomende stemmen en de New Media Writing Prize voor verhalen in verschillende vormen.

Flexibele studie

De MA Creative Writing and Publishing cursus biedt je de mogelijkheid om fulltime of parttime te studeren, persoonlijk of online. Hoorcolleges en online bronnen worden gecombineerd met wekelijkse seminars in kleine groepen om belangrijke teksten, ideeën en concepten verder uit te diepen. Als je een online student bent, vinden al je lessen virtueel plaats - waardoor een divers cohort van studenten van over de hele wereld samenkomt en op het breedste niveau met literaire mediateksten en industriepraktijken in aanraking komt.

Ideale studenten

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen