Keystone logo
Boston University School of Social Work

Boston University School of Social Work

Invoering

Met wortels die teruggaan tot 1918, heeft de Boston University School of Social Work bijna 100 jaar geschiedenis van sociaal werk, een dynamische faculteit die innovatief onderzoek leidt naar urgente kwesties op het gebied van sociale rechtvaardigheid en een studentenorganisatie die zich bezighoudt met programma's op vijf campussen en online.

Onze missie is om dynamische en diverse sociale werkers, leiders en wetenschappers te ontwikkelen door middel van rigoureus onderwijs, innovatief onderzoek en transformatieve gemeenschapsbetrokkenheid.

Onze visie is om een rechtvaardige en medelevende samenleving te bevorderen die gezondheid en welzijn bevordert en de empowerment van alle onderdrukte groepen, vooral diegenen die te maken hebben met raciale, sociale en economische ongelijkheden.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Boston

    Bay State Road,264, 02215, Boston

    Vragen