Keystone logo
Boston University Graduate School of Arts & Sciences

Boston University Graduate School of Arts & Sciences

Boston University Graduate School of Arts & Sciences

Invoering

Maximaliseer uw potentieel voor succes met een masterdiploma van de Graduate School of Arts & Sciences van de BU.

Welkom! Arts & Sciences is de grootste academische afdeling van Boston University, het hart van een onderzoeksuniversiteit van wereldklasse. Onze faculteit in de Graduate School of Arts & Sciences is een van 's werelds meest gerespecteerde professoren, onderzoekers en professionals in hun disciplines. Onze alumni leiden innovatie en onderzoek en maken impact op hun vakgebied . Onze campus is Boston, een stad vol geschiedenis, cultuur en diversiteit, en wemelt van de mogelijkheden voor connecties en carrières.

Kwalificaties voor toelating

Degenen die een bachelordiploma hebben behaald aan een geaccrediteerde hogeschool of universiteit of met gelijkwaardig internationaal onderwijs, kunnen een aanvraag indienen.

 • Je bachelorprogramma moet inleidende studies in de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen en natuurwetenschappen omvatten; het voltooien van specifieke cursussen zonder credit kan nodig zijn om een tekort te compenseren.
 • Je kunt een masteropleiding aanvragen als je een bachelordiploma hebt (als je een driejarige opleiding hebt, moet je misschien een eenjarige masteropleiding of postuniversitair diploma in een relevant vak afleggen).
 • Je mag je niet tegelijkertijd inschrijven voor meer dan één graduate programma tenzij de programma's deel uitmaken van een BU-goedgekeurde gecombineerde graad.
 • Als je twee keer bent afgewezen voor toelating tot dezelfde opleiding, moet je een goedkeuringsbrief voor de aanvraag indienen van de huidige directeur van graduate studies van de afdeling waar je toelating vraagt.

Statistieken

 • Internationale studenten:

  25%

 • 0
 • Verhouding student tot faculteit:

  10 naar 1

toelatingen

Kwalificaties voor toelating

Degenen die een bachelordiploma hebben behaald aan een geaccrediteerde hogeschool of universiteit of met een gelijkwaardige internationale opleiding kunnen een aanvraag indienen.

 • Je bachelorprogramma moet inleidende studies in de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen en natuurwetenschappen bevatten; voltooiing van gespecificeerde cursussen zonder studiepunten kan nodig zijn om een eventuele tekortkoming te compenseren.
 • Je kunt je aanmelden voor een masteropleiding als je een bachelordiploma hebt (als je in het bezit bent van een driejarige graad, kan het zijn dat je een eenjarige masteropleiding of postdoctoraal diploma in een relevant vak moet volgen).
 • Je mag je niet tegelijkertijd inschrijven voor meer dan één graduate programma tenzij de programma's deel uitmaken van een BU-goedgekeurde gecombineerde graad.
 • Als je twee keer bent afgewezen voor toelating tot dezelfde opleiding, moet je een goedkeuringsbrief voor de aanvraag indienen van de huidige directeur van graduate studies van de afdeling waar je toelating vraagt.

Visum vereisten

Als internationale studenten en wetenschappers aan de BU moet je het meest geschikte visum aanvragen waarmee je de VS kunt binnenkomen om je academische activiteiten te beginnen of te hervatten. De lengte van het visum is afhankelijk van uw land van staatsburgerschap en uw visumclassificatie. Het visum moet altijd geldig zijn bij binnenkomst in de VS, maar kan verlopen nadat u het land bent binnengekomen. Als u de VS verlaat tijdens uw academische activiteiten en van plan bent terug te keren naar de BU in dezelfde visumclassificatie om dezelfde academische activiteiten te hervatten, moet u ervoor zorgen dat uw visum nog geldig is of uw visum vernieuwen voordat u terugkeert naar de VS.

Burgers van Canada zijn niet verplicht om een visum te verkrijgen om de VS binnen te komen, maar moeten alle andere vereiste procedures hieronder volgen om de VS binnen te komen in de juiste immigratieclassificatie.

Stappen

 1. Zorg ervoor dat uw paspoort geldig is
 2. Zorg ervoor dat uw immigratiedocumenten correct zijn
 3. Neem contact op met de dichtstbijzijnde Amerikaanse ambassade of consulaat om het visum aan te vragen
 4. Plan een visumafspraak
 5. Bereid de documenten voor het visuminterview voor (formulier, DS-160 online niet-immigrantenvisumaanvraag, aanvraagkosten, één foto, een paspoort dat ten minste zes maanden geldig is na de verwachte datum van binnenkomst in de VS, aanvullende documenten)
 6. Wees geduldig - het kan even duren voordat uw visum door de veiligheidsmachtigingen is verwerkt
 7. In het onwaarschijnlijke geval dat uw visum wordt geweigerd, neem dan contact op met de ISSO
 8. Plan je reis naar de VS

Beurzen en financiering

Er zijn veel mogelijkheden om externe financiering te vinden, evenals institutionele financiering voor uw opleiding. We willen enkele specifieke stappen delen die u kunt nemen om financiering te vinden bij de BU. Van beurzen tot campusbanen tot federale leningen, er zijn zoveel mogelijkheden om je opleiding aan de BU te financieren!

Vijf stappen die je kunt nemen om bij de BU financiering te vinden voor je graduate opleiding:

1. Kijk naar institutionele Merit Scholarships die uw programma biedt

Programma's zoals economie , informatica , statistische praktijk en aarde en milieu , hebben verdienstenbeurzen beschikbaar voor in aanmerking komende studenten, vaak zonder dat een afzonderlijke aanvraag nodig is. Zorg ervoor dat u uw specifieke programma van interesse controleert om te zien voor welk soort hulp u automatisch in aanmerking komt!

2. Zoek naar institutionele beurzen of beurzen waarvoor afzonderlijke aanvragen ter overweging moeten worden ingediend - u kunt hier zien wat de BU biedt!

3. Federale werkstudie

Federale werkstudie bevordert de toegang tot werk voor studenten die blijk geven van financiële nood. Ontvangers van federale werkstudie worden geselecteerd door het Financial Aid Office en voldoen aan de federale behoeften en andere criteria.

4. Campusbanen

Je kan ook op zoek naar een job op de campus of in de buurt. Er zijn veel kantoren op de campus die afgestudeerde studenten in dienst nemen, evenals bedrijven in de buurt van de campus die altijd op zoek zijn naar student-medewerkers. Een andere optie is om contact op te nemen met je programma-afdeling en te informeren naar het worden van een Resident Assistant (RA) voor een studentenhuis.

5. Federale en op krediet gebaseerde leningen

Er zijn twee soorten federale leningen die studenten kunnen ontvangen. De eerste is een federale directe niet-gesubsidieerde lening , dit is een lening met een lage rente die beschikbaar is voor studenten voor post-secundaire onderwijskosten. Het tweede type leningen zijn op krediet gebaseerde leningen, die zowel federaal als particulier kunnen zijn. Bezoek onze website voor meer informatie over dit soort leningen. Federale leningen zijn alleen beschikbaar voor Amerikaanse staatsburgers en permanente inwoners. Particuliere leningen op kredietbasis zijn een geweldige optie voor internationale studenten. MPower en Prodigy Finance bieden op krediet gebaseerde leningen aan internationale studenten die op zoek zijn naar financiële hulp.

Statistieken van alumni

Ranglijsten

 • # 17 Beste privéuniversiteit tegen 2021 QS-rapport
 • # 28 in de Nation for Economics tegen 2021 QS Report
 • #27 Beste Amerikaanse hogescholen door The Wall Street Journal/Times Higher Education
 • 1 van de 3 universiteiten in Boston en Cambridge genoemd naar de prestigieuze Association of American Universities
 • #42 onder nationale universiteiten door US News & World Report
 • #37 onder wereldwijde onderzoeksuniversiteiten volgens US News & World Report
 • #21 in de VS voor beste universiteiten voor uitmuntendheid, gelijkheid en inzetbaarheid
 • #3 in Massachusetts voor de beste universiteiten voor uitmuntendheid, gelijkheid en inzetbaarheid

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

 • Boston

  Boston, Verenigde Staten

Vragen