Keystone logo
© Zixi Zhou
Boston University - College of Communication

Boston University - College of Communication

Boston University - College of Communication

Invoering

Communiceer voor begrip

Hou je van films en televisie? Sociale media? Nieuws? Verhalen vertellen? Van gedachten veranderen - en misschien geschiedenis? Boston University College of Communication (COM) is voor jou.

We leiden professionele communicators op sinds we in 1947 's werelds eerste graad in public relations en de eerste master en Ph.D. graden in opkomende mediastudies in 2015. Vandaag de dag bezetten onze alumni de hoogste niveaus in een groot aantal vakgebieden. Morgen? We leiden de volgende generatie leiders op in reclame, opkomende media, film en televisie, journalistiek, mediawetenschap en public relations.

We doen dit omdat COM-studenten, docenten en alumni een simpele maar krachtige overtuiging delen: communicatie bouwt begrip op - tussen mensen en in de hele samenleving.

Storytelling-vaardigheden voor carrièresucces

Als je hier student bent, krijg je de vaardigheden, kennis en kansen om je liefde voor communicatie en verhalen vertellen om te zetten in een succesvolle carrière. Je krijgt een goed begrip van de vele vormen van media. Je wordt bedreven in schrijven, spreken, visuele communicatie en digitale mediavaardigheden. Dit alles in combinatie met een solide basis in de vrije kunsten scherpt je geest en geeft je fantasie de vrije loop. En je doet praktijkervaring op buiten het klaslokaal door middel van onze uitgebreide stageprogramma's en COM-activiteiten zoals AdLab, PRLab, PRSSA, WTBU, BUTV10, BU News Service, Hothouse Productions en de Daily Free Press.

Ja, onze faculteit geeft les - maar dat doen ze ook. Onder hen bevinden zich bestsellerauteurs en Pulitzer-winnende journalisten. Anderen zijn internationaal erkende denkers en onderzoekers op het gebied van opkomende media, technologie en desinformatie. En anderen hebben films en series geschreven en geregisseerd voor elk groot omroepnetwerk en HBO, maar ook voor films en documentaires die op filmfestivals over de hele wereld worden vertoond.

COM-alumni hebben talloze prijzen, onderscheidingen en citaten gewonnen, van Pulitzer tot Emmy tot Clio. Onder hen zijn CEO's, Hollywood-regisseurs en scenarioschrijvers, sterren op televisie en radio, en stafleden van het Witte Huis. Sterker nog, onze afgestudeerden staan aan de top van grote bedrijven op alle gebieden van communicatie. Ze omvatten Bonnie Hammer, vice-voorzitter bij NBCUniversal; David Lubars, voorzitter/chief creative officer van BBDO; Nancy Dubuc, CEO van VICE; en Kevin Merida, hoofdredacteur van de Los Angeles Times. In totaal heeft COM meer dan 30.000 alumni wereldwijd met verreikende connecties op elk gebied van communicatie en daarbuiten.

Onze missie

We bouwen begrip op door middel van communicatieonderwijs, oefenen en ontdekken.

We bereiden studenten voor om hun stem te leiden, aan te passen en te delen in een transformationele mediawereld.

We genereren kennis door onderzoek en theorievorming.

We integreren professionele en academische ervaringen in verschillende communicatiedisciplines.

We koesteren een cultuur die rijk is aan diversiteit, kritisch denken en creatieve expressie.

Wij staan voor communicatie die gebaseerd is op waarheid, authenticiteit, effectiviteit en doelgerichtheid.

Diversiteit, rechtvaardigheid en inclusie

Het College of Communication Diversity, Equity, and Inclusion Committee bestaat om een cultuur van inclusie te verheffen en te waarborgen waarin alle leden van onze gemeenschap worden gewaardeerd en gerespecteerd. We streven naar een inclusieve en rechtvaardige omgeving die een diverse gemeenschap van studenten, docenten en personeel rekruteert, ondersteunt en behoudt. We vieren de diversiteit van identiteit, cultuur, perspectief en expressie in onze gemeenschap. Als professionele communicatoren hebben we de verantwoordelijkheid om:

  1. Een omgeving bevorderen die diverse verhalenvertellers cultiveert,
  2. De waarde promoten van onderzoek en het vertellen van verhalen in de academische wereld en de verschillende gebieden van professionele communicatie die de nadruk leggen op diversiteit, rechtvaardigheid en inclusie, en;
  3. Informeer, verlicht en bereid de volgende generatie communicators voor om te gedijen in een diverse en inclusieve wereld.

Locaties

  • Boston

    Commonwealth Avenue,640, 02215, Boston

Vragen