Keystone logo
Bolivian Private University

Bolivian Private University

Bolivian Private University

Invoering

De postdoctorale faculteit van de Bolivian Private University privéuniversiteit (UPB) is opgericht met als doel bij te dragen aan de zakelijke en industriële ontwikkeling, door de samenleving te voorzien van professionals die zijn opgeleid in vaardigheden en competenties van hoog niveau, die trachten agenten te zijn voor verandering en excellentie tonen in hun professionele activiteiten .

De Bolivian Private University zich in voor academische excellentie en ons doel is om competitief onderwijs te bieden op internationaal niveau, professionals op hoog niveau op te leiden die met succes kunnen concurreren in de geglobaliseerde wereld en ondernemers te genereren voor de ontwikkeling van nieuwe bedrijven.

Het Universitair Uitbreidingscentrum van de Bolivian Private University werd geboren op 21 oktober 2005 met als doel: "de meerderheid van de burgers te bereiken om kennis en bijgewerkte informatie over centrale zaken van de sociale wetenschappen door te geven". Onze klanten vinden gebieden van intellectuele en menselijke ontwikkeling om de geest en ziel te oefenen. De cursussen zijn gericht op professionals, technici, ouders, kinderen, adolescenten, studenten en het grote publiek.

Locaties

  • Bolivia

    Bolivia, Colombia

    Vragen