Keystone logo
Bluedata International Institute

Bluedata International Institute

Bluedata International Institute

Invoering

Bij Bluedata is het onze missie om een leerervaring van hoge kwaliteit te bieden en een kans voor internationale studenten om Engels te leren voor persoonlijke, academische en professionele doeleinden terwijl ze de Amerikaanse cultuur in New York City ervaren.

Met deze missie in gedachten zijn alle lessen en activiteiten ontworpen om studenten te helpen volledig te integreren in de levendige Engelssprekende gemeenschap van NYC. Door studenten van verschillende nationaliteiten samen te brengen in een educatieve omgeving die studenten intellectueel uitdaagt en stimuleert, streeft Bluedata ernaar om een gemeenschap van mondige wetenschappers te creëren die in staat zijn om te slagen in onze geglobaliseerde wereld.

GESCHIEDENIS

Bluedata werd in 1997 opgericht als een particuliere co-educatieve business school met licentie.

Sinds februari 2005 is Bluedata volgens de federale wetgeving gemachtigd om niet-immigrantenstudenten in te schrijven.

Sinds april 2011 is Bluedata geaccrediteerd door de nationaal erkende Commission on English Language Program Accreditation (CEA).

Vandaag de dag, als een van de leiders in taalonderwijs in New York City, zet Bluedata International Institute zich in om elke student een leerervaring te bieden die lonend, uitgebreid, intellectueel bevredigend en cultureel gevoelig is.

ONS VOORDEEL

Bluedata International Institute is gunstig gelegen in het centrum van New York City - Midtown Manhattan.

Naast 34th Street Penn Station, 42nd Street Port Authority Bus Terminal en beroemde bezienswaardigheden zoals Times Square, Empire State Building en Macy's, is de campus gemakkelijk bereikbaar met transportfaciliteiten. U kunt de metrolijnen A, C, E, 1, 2 of 3 nemen naar 34th Street Penn Station of lijnen N, Q, R, W, B, D, F of M naar 34th Street Herald Square en dan naar de school. Als je in New Jersey of Long Island woont, zijn er ook Path-treinen of NJ Transit-treinen en bussen naar Bluedata .

Locaties

 • New York

  8th Avenue,500, 10018, New York

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen