Keystone logo
Bishop's University

Bishop's University

Bishop's University

Invoering

Over BU

Bishop's is gelegen in de prachtige regio Eastern Townships van de provincie Quebec en is een unieke Engelstalige universiteit in een tweetalige omgeving (Engels / Frans) die haar studenten een ongeëvenaarde universitaire ervaring als geen ander biedt.

116026_DSC_4164.jpg

Het BU-verschil

 • Bishop's heeft een aantal van de kleinste klassen in het land en gepassioneerde, ondersteunende professoren die echt geven om het succes van hun studenten. Het resultaat is dat BU-studenten persoonlijke aandacht en waardevolle ondersteuning krijgen tijdens hun studie.
 • Bishop's verbindt zijn studenten met een reeks uitstekende leermogelijkheden, waaronder stages en uitzonderlijke trainingservaringen. Deze kansen stellen studenten in staat om hun vaardigheden te versterken en waardevolle professionele ervaring op te doen, terwijl ze werken aan het voltooien van hun studie.
 • Bishop's creëert een unieke sociale omgeving voor haar studenten, een die persoonlijke groei en ontwikkeling bevordert. Deze zorgzame en ondersteunende sfeer voedt studenten en helpt hen om te zetten in zelfbewuste en bekwame leiders die klaar zijn om een verschil te maken in deze wereld.

Deze elementen vormen, wanneer ze worden gecombineerd, de essentie en de ziel van de gemeenschap van de bisschop.

116028_GordonBarker2019.jpg

BU in één oogopslag

Locatie Bishop's is gelegen in de tweetalige gemeenschap van Lennoxville, een deelgemeente van de stad Sherbrooke, Quebec, gelegen op ongeveer 1,5 uur ten zuidoosten van Montreal, of 4 uur ten noordwesten van Boston. De regio Eastern Townships staat bekend om het bieden van een veilige en gastvrije sfeer, uitzonderlijke recreatieve mogelijkheden in de buitenlucht en een hoge kwaliteit van leven.

Campus Opgericht in 1843, heeft de 550 hectare grote campus van de Bishop's University 25 gebouwen, waaronder zeven residenties, twee bibliotheken, twee theaters, voortreffelijke klaslokalen, laboratoria, een historische kapel, een muziekrecitalzaal, atletiekfaciliteiten (een sport- en recreatiecentrum met drie sportscholen, een binnenzwembad en een arena met 800 plaatsen). Een eendenvijver en natuurreservaat, een buitenzwembad, FIS gecertificeerde crosscountry skicursus en een golfbaan zijn ook te vinden op de campus.

De faculteit Bishop's University heeft enkele van de beste universiteitsprofessors van Canada. Onze 120 fulltime faculteitsleden zijn betrokken bij uitgebreid onderzoek en publicatie-inspanningen. Ze hebben er echter voor gekozen om bij Bishop te werken omdat ze graag les geven en werken met bachelorstudenten. We leggen veel nadruk op persoonlijk contact tussen studenten en professoren en geven de voorkeur aan kleine klassen en frequente seminars, laboratoria en tutorials.

Alumni De alumnigroepen van Bishop behoren tot de meest samenhangende en ondersteunende in Canada. Onze alumninetakken zijn verspreid over de hele wereld en organiseren het hele jaar door evenementen voor afgestudeerden en vrienden van de universiteit.

Academisch profiel Bishop's is een Engelstalige niet-gegradueerde universiteit die een selectie van meer dan 100 programma's in 7 graden-gebieden op 5 scholen en afdelingen biedt:

 • Afdeling Geesteswetenschappen
 • Afdeling Natuurwetenschappen en Wiskunde
 • Afdeling sociale wetenschappen
 • De Williams School of Business
 • De school van onderwijs

Klasse maten Gemiddelde grootte van:

 • 1e en 2e klas: 36
 • 3e en 4e klas: 13

Interessante feiten

 • Er zijn studenten ingeschreven uit elke Canadese provincie en territorium, 30 staten en uit 69 landen over de hele wereld.
 • 27% van onze studenten is internationaal.
 • De gemiddelde instromende middelbare scholier in 2017 had een gemiddelde van 82,6%.
 • Meer dan 84% van onze studenten is actief in clubs, of varsity of intramurale sporten.
 • 97% van onze studenten woont op loopafstand van de campus.
 • 70% van onze eerstejaarsstudenten woont in onze residenties op de campus.

Wist je dat? Meer dan 19.000 mensen over de hele wereld claimen met trots de universiteit van Bishop als hun alma mater. Ga bisschop!

116029_BUFootballCrowd2016.jpg

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

 • Sherbrooke

  Lennoxville campus 2600 College St. Sherbrooke, QC J1M 1Z7, , Sherbrooke

  Vragen