Keystone logo
BIMM University MA Podiumkunsten
BIMM University

MA Podiumkunsten

Essex, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

Deze cursus is beschikbaar bij Performers College Essex (VK).

De innovatieve MA Performing Arts biedt fantastische mogelijkheden om je specialisme binnen de podiumkunsten te verkennen in overeenstemming met je carrièreambities. Hiermee kunt u zich onderscheiden van anderen op het door u gekozen vakgebied en de discussie in de podiumkunstensector leiden.

Ben jij een beoefenaar van podiumkunsten – een performer, choreograaf, regisseur of ondernemer – met innovatieve ideeën en de wens om samen te werken met studenten uit verschillende vakgebieden?

Tijdens je MA helpen we je om je ideeën werkelijkheid te laten worden. We laten u kennismaken met baanbrekend onderzoek en helpen u bij het verbreden van uw netwerk binnen de branche

Door middel van op onderzoek gebaseerde praktijk plaatst deze cursus jou en je ambities centraal in je leerproces, terwijl je het door jou gekozen specialistische Pathway als regisseur, performer, choreograaf of ondernemer verfijnt.

Via vier modules verspreid over het herfst- en lentesemester pas je een theoretische lens toe op je eigen professionele praktijk en die van anderen. Op basis van een breed scala aan onderzoek op het gebied van podiumkunsten, wordt u aangemoedigd om actief onderzoek te doen naar gebieden als regisseren, optreden, choreografie en ondernemerschap binnen de kunstindustrie.

Het MA-programma hanteert een persoonsgerichte aanpak en omvat een balans tussen deskundig onderwijs, ervaringsgerichte workshops en zelfstudie. Je leert je belangrijkste interesses, overtuigingen en waarden te analyseren en samen te werken met je collega's om je kennis uit te breiden en je creatieve vaardigheden te ontwikkelen.

Belangrijkste feiten

  • Wijze van deelname: Voltijds (een jaar) of deeltijds (twee jaar)
  • Toekennende instelling: BIMM University (onder voorbehoud van goedkeuring)
  • Levering op de campus: Essex
  • Taal van de studie: Engels
  • Eindprijs: MA Performing Arts

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen