Keystone logo
Ben-Gurion University of the Negev M.Sc. in nucleaire technologie
Ben-Gurion University of the Negev

M.Sc. in nucleaire technologie

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Mar 2024

ILS 17.329 / per year *

Op de campus

* varieert volgens de CPI-index

Invoering

De UNE biedt graduate studies aan voor zowel M.Sc. en Ph.D. graden. De duur van een M.Sc. programma is twee jaar (vier semesters). Het programma is sterk onderzoeksgericht en wordt uitgevoerd in de faciliteiten en laboratoria van de eenheid onder toezicht van UNE-faculteitsleden. Bij de UNE wordt een breed scala aan onderzoeksonderwerpen behandeld, waaronder kernreactorfysica, neutronentransport, splijtstofcyclus, non-proliferatiestrategieën, toepassingen van straling in de geneeskunde, nucleaire instrumenten voor radiotherapie, Monte Carlo-simulaties van geladen deeltjes, stralingsafscherming en de ontwikkeling van stralingsdetectoren.

De succesvolle afronding van M.Sc. studies omvat de goedkeuring van een proefschrift dat de onderzoeksprestaties van de student samenvat en een afsluitend mondeling examen, waarin de student zijn proefschrift verdedigt. De dissertatie-evaluatie, evenals het mondeling examen, wordt uitgevoerd door een aangewezen wetenschappelijke commissie.

Uitstekende M.Sc. studenten die uitstekende academische prestaties vertonen, kunnen zich aanmelden voor deelname aan de prestigieuze Combined Ph.D. Track, waarin de M.Sc. proefschrift dient als de Ph.D. onderzoeksvoorstel voor de Ph.D. examen voor de evaluatie van de kandidatuur.

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma resultaat

Programma collegegeld

Over de school

Vragen