Keystone logo
Berlin School Of Business & Innovation MSc Digital Marketing
Berlin School Of Business & Innovation

MSc Digital Marketing

Berlin, Duitsland

18 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Oct 2024

EUR 13.250 / per year *

Op de campus

* Intakes 2023: € 12.600 Internationale studenten | € 8.000 EU-studenten

Invoering

Verander uw passie in een carrière en schrijf u in voor het MSc Digital Marketing-programma bij BSBI. Bespaar tot 33% op je collegegeld als je je aanmeldt! Voorwaarden zijn van toepassing.*

Waarom inschrijven voor dit programma

Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met de University for the Creative Arts, een instelling die op de 13e plaats staat van alle Britse universiteiten in The Guardian League Tables 2020 en op de 7e plaats op het gebied van business, marketing en management (The Guardian League Tables 2021).

Tijdens dit branchegerichte programma krijgt u de kans om creatieve en analytische vaardigheden te ontwikkelen die u zullen helpen klanten te bereiken, leads te vergroten en ook een uitstekende kans te maken om enkele van de meest begeerde rollen in marketing te bemachtigen. Met ondernemingszin, succes en leiderschap als kernwaarden bieden wij u de tools die u nodig heeft om een leider te worden die in staat is veranderingen te managen en projecten te leiden.

Je studeert via klassikale discussies, lezingen en zelfs klasbezoeken. Modules die in het programma worden gegeven, zijn onder meer digitale marketingcommunicatie, mondiaal marketingmanagement en projectmanagement en leiderschap.

Uit de Jaarlijkse Studenten Enquête 2021 blijkt dat:

 • 89% Tevreden over de efficiëntie en vriendelijkheid van het BSBI-personeel in het algemeen - Bron: BSBI 2021 Jaarlijkse Studentenenquête
 • 88% Tevreden met de geboden hulp op het gebied van visumbegeleiding, inclusief SERS-immigratieondersteuning - Bron: BSBI 2021 jaarlijkse studentenenquête

Voeg waarde toe aan uw diploma met een professioneel kortecursuscertificaat

Naast uw programmamodules biedt BSBI Professional Certificate-cursussen die zijn ontworpen om u te helpen uw carrièrepad te ontwikkelen en te slagen in uw branche naar keuze.

U heeft de keuze uit:

 1. Data Analytics: deze cursus stelt bedrijfsmanagers in staat om datagestuurde beslissingen te integreren en de grondige theoretische achtergrond te ontwikkelen die nodig is om op dit gebied te slagen.
 2. Digitale marketing en sociale media: je krijgt onmisbare vaardigheden op het gebied van sociale media en digitale marketing, zodat je de concurrentie voor kunt blijven.
 3. Financiële en bedrijfsmodellering: deze cursus kan u helpen beslissingen op geavanceerd niveau te nemen die de waarde van uw organisatie vergroten.
 4. Projectmanagement: dit programma leert u leiderschapsvaardigheden en hoe u effectief kunt omgaan met beperkingen, waaronder reikwijdte, tijd en budget.
 5. Karakterontwikkeling - Leiderschap en strategie: je ontwikkelt vaardigheden op het gebied van innovatie en ondernemerschap terwijl je vooraan leidt.

Waarom studeren in Berlijn

Je studeert op een goed uitgeruste campus in het hart van Berlijn, de hoofdstad van Duitsland, een land dat volgens de Bloomberg Innovation Index 2020 is gerangschikt als 's werelds meest innovatieve land. Duitsland is ook de meest populaire optie voor internationale studenten die in Europa willen studeren. Door in deze metropool te studeren, breid je je professionele netwerk uit terwijl je een van de meest geliefde studiebestemmingen gaat verkennen.

*Voorwaarden

 1. Om de aanbieding veilig te stellen, moet vóór de deadline een minimale aanbetaling van € 2.000 worden betaald.
 2. Deze aanbieding kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen of beurzen.
 3. De voorwaarden van de studieovereenkomst zijn nog steeds van toepassing.
 4. Deze aanbieding is geldig tot 31 december 2023.

Toelatingseisen

 • Minimumleeftijd: 21
 • Academische kwalificaties: Sterk bachelordiploma van een erkende universiteit. Als je niet aan de academische eisen voldoet, kun je worden beoordeeld op relevante werkervaring. Je hebt minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring.
 • Engelse taalvereisten:
  • Officiële Engelse tests
   • IELTS – minimale totaalscore van 6,0 (met min. 5,5 in elk onderdeel);
   • Wachtwoordtest – minimale totaalscore van 6,0 (met minimaal 5,5 in elk onderdeel);
   • PTE (Academisch) – minimale totaalscore van 56 (met min. 51 in elk onderdeel);
   • TOEFL IBT algemene score van 80 (luisteren 17, lezen 18, spreken 20, schrijven 17);
   • Cambridge English Advanced (CAE) of Cambridge English Proficiency algemene score van 69 (min. 162 in elk onderdeel);
   • LanguageCert International ESOL SELT algemene score van B2 Communicator High Pass (min. 33 in elk onderdeel);
   • Duolingo-tests met een totaalscore van 105.
  • Kandidaten die een bachelordiploma of hoger* hebben behaald aan een erkende universiteit (volgens ECCTIS UK), waar de instructiemethode volledig in het Engels was (onderwijs en beoordeling), moeten een instructiemedium indienen.
  • Canadese staatsburgers die een bachelordiploma hebben behaald aan een Engelssprekende universiteit, moeten een instructiebrief indienen.
  • West-Afrikaanse certificaten (alleen WAEC EN NECO) als stand-alone met minimaal C6 in het Engels en uitgegeven in de afgelopen 5 jaar. Kenya Certificate of Secondary Education (KCSE) wordt ook geaccepteerd met een algemeen cijfer van C of hoger. Voor Tanzania en Kameroen vragen wij een IELTS (of gelijkwaardig certificaat).
  • WAEC/NECO moet worden verbeterd door een succesvolle (50%+) interne Engelse beoordeling als deze meer dan 5 jaar geleden is afgegeven.
  • Cambridge IGCSE, Cambridge AICE-certificaten.
  • International Baccalaureate Diploma kan worden geaccepteerd als: Engelse syllabus A: standaard of hogere graad 4, of hoger en Engelse syllabus B: standaard graad 5 of hogere graad 4 of hoger.
  • Onderdanen van een overwegend Engelssprekend land die hun academische kwalificaties in dat land hebben behaald, hoeven geen Engelse test af te leggen (Antigua en Barbuda, Australië, de Bahama's, Barbados, Belize, Dominica, Grenada, Guyana, Ierland, Jamaica, Malta, Nieuw-Zeeland, St. Kitts en Nevis, St. Lucia, St. Vincent en de Grenadines, Trinidad en Tobago, VK en VS).

* Boven bachelordiploma kan een postdoctoraal certificaat, postdoctoraal diploma, masterdiploma, etc. zijn.

Over de school

Vragen