Keystone logo
Berklee College of Music - Campus Valencia

Berklee College of Music - Campus Valencia

Berklee College of Music - Campus Valencia

Invoering

Over Berklee Valencia

De campus van Berklee in Valencia wil een hub bieden om de carrières over de hele wereld te lanceren voor de meest muzikaal getalenteerde internationale studenten. De campus bood een uniek curriculum en een internationaal loopbaancentrum om studenten te helpen bij hun overgang van student naar muziekprofessional. Performance (Production Concentration) en Global Entertainment and Music Business) in september 2012, en lanceerde in september 2013 een vierde nieuw afstudeerprogramma: muziekproductie, technologie en innovatie.

Bovendien biedt de campus van Berklee in Valencia de programma's voor het eerste jaar in het buitenland en de studie in het buitenland voor Berklee-studenten uit Boston om een of twee termijnen te studeren aan Valencia, zomer- en speciale programma's, evenals een nieuwe manier voor muzikanten over de hele wereld om deel te nemen de wereldwijde muziekgemeenschap - als artiesten, als beoefenaars en als leiders.

toelatingen

Berklee College of Music zoekt gefocuste, gemotiveerde, innovatieve en vooral hartstochtelijk creatieve studenten met uitstekende academische en professionele achtergronden die vaardigheden kunnen bijdragen die hun afstudeerprogramma en klas ten goede zullen komen.

Onze Graduate Board of Admissions beoordeelt elke aanvraag grondig, rekening houdend met elk aspect van de sterke punten van een aanvrager. Ons auditie- en sollicitatieproces, samen met onze holistische evaluatie van elke sollicitant, biedt ons een schat aan informatie om het vermogen van elke sollicitant om te slagen bij Berklee te beoordelen. Het wordt aanbevolen dat aanvragers zo vroeg mogelijk met het toelatingsproces beginnen om inschrijving voor het gewenste academiejaar te garanderen. Alle graduate-programma's op de campus van Valencia beginnen in september en worden in één jaar voltooid (herfst, lente en zomer).

Elke aanvrager mag per toelatingscyclus één afstudeeraanvraag indienen. Kandidaten die niet zijn toegelaten tot een afstudeerprogramma, kunnen pas het volgende jaar opnieuw een aanvraag indienen.

Afgestudeerd toelatingsproces

Aanvraag en kosten

Dien uw ingevulde online afstudeeraanvraag in met uw ondersteunende materialen en betaal de niet-restitueerbare aanvraagkosten van $ 150.

Auditie en interview

Nadat u uw voltooide aanvraag en al het ondersteunende materiaal heeft ingediend, zal de Graduate Board of Admissions auditie- en interviewuitnodigingen uitreiken aan geselecteerde kandidaten.

Deze ervaring is een integraal onderdeel van het definitieve selectieproces voor onze graduate programma's. Het is ontworpen om uw sterke punten te laten zien en helpt ons uw geschiktheid en vermogen om te slagen in de zeer geladen en dynamische omgeving van Berklee te beoordelen.

Kandidaten voor de Master of Music in Contemporary Performance (Production Concentration) die zijn geselecteerd om door te stromen naar deze fase, moeten zowel een auditie als een interview doen. Klik voor meer informatie over de auditie en het interviewproces.

Alle andere masterstudenten die zijn geselecteerd om door te gaan naar deze fase, hoeven alleen een interview af te leggen. Audities zijn niet vereist voor de Master of Arts in Global Entertainment and Music Business; de Master of Music in het scoren voor film, televisie en videogames; of de Master of Music in muziekproductie, technologie en innovatie. Klik voor meer informatie over het interviewproces.

Laatste beslissing

Zodra de geselecteerde aanvragers aan alle vereisten hebben voldaan, beoordeelt de Graduate Board of Admissions de aanvragers op basis van de ingevulde aanvraag, ondersteunend materiaal en de auditie en/of het interview. U wordt vóór de kennisgevingsdeadline per e-mail op de hoogte gesteld van uw toelatingsstatus.

Locaties

  • Valencian Community

    Avinguda del Professor López Piñero,1, 46013, Valencian Community

    Vragen