Keystone logo
Belmont University

Belmont University

Belmont University

Invoering

Belmont University consequent erkend als een "meest innovatieve" universiteit en trekt meer dan 8.200 studenten die elke staat en meer dan 28 landen vertegenwoordigen. De campus ligt op 93 pittoreske hectares die zich op slechts 3,2 km van het centrum van Nashville, Tennessee bevinden, een dynamisch en levendig centrum voor overheid, gezondheidszorg, muziek, toerisme en meer. Belmont, een particuliere, vierjarige universiteit, brengt het beste van vrije kunsten en beroepsonderwijs samen in een christelijke gemeenschap van leren en dienstverlening. Het doel van de universiteit is om studenten te helpen hun passies te verkennen en hun talenten te ontwikkelen om aan de behoeften van de wereld te voldoen.

Onze missie: Belmont University is een studentgerichte christelijke gemeenschap die een academisch uitdagende opleiding biedt die mannen en vrouwen met verschillende achtergronden in staat stelt de wereld te betrekken en te transformeren met gedisciplineerde intelligentie, mededogen, moed en geloof.

Onze visie: een leider zijn onder het onderwijs aan universiteiten, door het beste van vrije kunsten en beroepsonderwijs samen te brengen in een christelijke gemeenschap van leren en dienstverlening.

Onze waarden: Als een studentgerichte christelijke gemeenschap met een rijk baptistisch erfgoed, handhaaft Belmont University de volgende kernwaarden als essentieel voor het intellectuele, spirituele, persoonlijke en zakelijke leven: integriteit, onderzoek, samenwerking, dienstbaarheid en nederigheid.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Nashville

    Belmont Boulevard,1900, 37212, Nashville

    Vragen