Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Bellarmine University W. Fielding Rubel School of Business

Bellarmine University W. Fielding Rubel School of Business

Bellarmine University W. Fielding Rubel School of Business

Invoering

  • 100% van de afgestudeerden van de Rubel School of Business werkt of zet hun opleiding voort
  • Onze afgestudeerden werken en studeren in 30 Amerikaanse staten + 3 internationale bestemmingen

Klasse van resultaten voor 2018, zes maanden na aanvang. Gegevensverzameling en analyse verzorgd door het Career Development Center.

Missie

De missie van de W. Fielding Rubel School of Business is om studentgericht kwaliteitsonderwijs te bieden in de katholieke vrije kunsten traditie verrijkt met diverse intellectuele perspectieven om de samenleving te dienen met een doel, inzicht en mededogen in overeenstemming met de missie van Bellarmine University.

Hoogtepunten op school

"Een van de beste business schools van het land" - The Princeton Review

Bellarmine biedt onze bedrijfskundestudenten een unieke educatieve ervaring: een brede liberale kunstopleiding aangevuld met eersteklas zakelijke voorbereiding. Dit verschil wordt vrij positief beoordeeld door werkgevers, die zeggen dat ze onze afgestudeerden leuk vinden vanwege hun schrijfvaardigheid en kritisch denkvermogen.

De School of Business staat ook bekend om het snel opnemen van innovaties en zakelijke trends in het curriculum. Zo moedigen veel werkgevers hun werknemers tegenwoordig aan om een MBA-diploma te behalen; Daarom heeft Bellarmine verschillende programma's geïntroduceerd die beginnende eerstejaars in slechts vijf (of vijf en een half) jaar naar hun MBA-diploma brengen.

Een ander belangrijk aspect van een bedrijfsopleiding bij Bellarmine is de eis van een stage en / of een internationale ervaring. We eisen van studenten dat ze zakelijke ervaring hebben / opdoen - dit kan worden bereikt via toegepaste cursusprojecten, stages en / of cursusvereisten, evenals potentiële zakelijke vrijwilligersprojecten. Dit garandeert dat je al tijdens je studie praktijkervaring opdoet, waardoor je na je afstuderen veel meer "verkoopbaar" wordt.

De W. Fielding Rubel School of Business aan de Bellarmine University is geaccrediteerd door de AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business), waardoor het een van de elite business schools in het land is. Bellarmine is niet alleen de eerste en enige particuliere universiteit in Kentucky die de AACSB-accreditatie heeft behaald, maar minder dan 5 procent van de business schools wereldwijd heeft dit onderscheid behaald.

Extra onderscheidingen

• Master of Finance Degrees plaatste de Rubel School of Business # 9 in de natie voor boekhouding en financiën op de lijst van Best Small Colleges.

• Een van de beste en mooiste B-School-campussen door MBAPrograms.org

• Erkend als een CFA Institute Affiliated University

Locaties

  • Louisville

    Newburg Road,2001, 40205, Louisville

    Opleidingen

    Vragen