Keystone logo
Bellarmine University College of Arts and Sciences

Bellarmine University College of Arts and Sciences

Bellarmine University College of Arts and Sciences

Invoering

Bellarmine College of Arts and Sciences presenteert de vrije kunsten onderwijstraditie die de basis vormt van een Bellarmine-opleiding.

Een graad in vrije kunsten is een zeer gewilde graad omdat deze de nadruk legt op kritisch denken, divers leren, onderzoeksvaardigheden en het vermogen om productief met anderen samen te werken. Door middel van minoren of dubbele majors hebben studenten de mogelijkheid om twee of meer disciplines te combineren tot een uitgebreid onderwijspakket. Studenten aan het Bellarmine College vinden na hun afstuderen een lonende baan of acceptatie op graduate, juridische, medische en andere professionele scholen.

Als student in een kunst- en wetenschappenprogramma vind je een faculteit die zich inzet voor de intellectuele ontwikkeling van de hele persoon. Mensen die afstuderen met een graad in de vrije kunsten en wetenschappen zijn heldere denkers, probleemoplossers en creatieve mensen met het vermogen om te weten, begrijpen, veranderen en groeien. Of je passie nu kunst, biologie, communicatie, wiskunde, muziek, psychologie of een van de 20 andere majors is, wij hebben jou gedekt.

Locaties

 • Louisville

  Newburg Road,2001, 40205, Louisville

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen