Keystone logo
Bellarmine University Annsley Frazier Thornton School of Education Master of Education in leiderschap en sociale rechtvaardigheid in het hoger onderwijs
Bellarmine University Annsley Frazier Thornton School of Education

Master of Education in leiderschap en sociale rechtvaardigheid in het hoger onderwijs

Louisville, Verenigde Staten

0 Hours

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Afstand leren

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Bellarmine's M.Ed. in Higher Education Leadership and Social Justice is een 30 uur durende, volledig online masteropleiding die studenten de brede kennis en professionele ervaringen biedt om leiding te geven en te dienen in een verscheidenheid aan instap- en middenniveau-functies in het hoger onderwijs.

Ons curriculum in de theorie van het hoger onderwijs en de principes van sociale rechtvaardigheid richt zich op de professionele normen, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling die nodig zijn om te werken en leiding te geven in het hoger onderwijs.

Carriere vooruitzichten

De graad bereidt studenten voor op het leren van studenten door middel van professionele posities in het studentenleven, academische zaken, atletiek en vele administratieve functies op de campus in verschillende instellingen voor hoger onderwijs. Dat omvat traditionele niet-gegradueerde en afgestudeerde hogescholen en universiteiten, community colleges, instellingen met winstoogmerk, online instellingen voor hoger onderwijs en professionele instellingen voor niet-gegradueerden en afgestudeerden. De graad bereidt studenten ook voor om te werken in andere functionele gebieden in het hoger onderwijs, zoals promotie en zaken, en financiën.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Master in administratie van het hoger onderwijs
    • Washington, Verenigde Staten
  • Master of Science in de administratie van hoger onderwijs en studentenzaken (HESAA)
    • Buffalo, Verenigde Staten
  • M.A.E. in Hoger Onderwijs en Studentenzaken
    • South Orange, Verenigde Staten