Keystone logo
Bellarmine University Annsley Frazier Thornton School of Education MASTER IN DE GEZONDHEIDSWETENSCHAP, Medische laboratoriumwetenschappen
Bellarmine University Annsley Frazier Thornton School of Education

MASTER IN DE GEZONDHEIDSWETENSCHAP, Medische laboratoriumwetenschappen

Louisville, Verenigde Staten

0 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Onze Master of Health Science in Medical Lab Science bereidt je voor op een carrière in een klinisch laboratorium dat impact heeft. Dit voltijdse programma bereidt je voor op het veranderen van loopbaan en om in slechts twee jaar een leider in het lab te worden.

Als je een carrière in de medische laboratoriumwetenschappen overweegt, heb je een goede keuze gemaakt. Het is een groeiend, lonend beroep, zowel financieel als persoonlijk. Onze master op instapniveau in MLS bereidt je voor op de praktijk en vooruitgang in de medische laboratoriumomgeving. Het MLS-programma is een programma van 80 studiepunten dat men als voltijdstudent in 2 jaar kan afronden met zomerklassen. Ons programma start elk jaar in augustus en omvat 15 weken (600 uur) klinische stage bij een of meer van onze aangesloten ziekenhuizen in Louisville-gebied. Mede dankzij deze praktische klinische ervaring is de arbeidsparticipatie van onze afgestudeerden 100%. Onze toegewijde faculteit biedt u de individuele aandacht die nodig is om te slagen in uw cursuswerk en uw nieuwe carrière.

Medical Laboratory Scientists (voorheen Clinical Laboratory Scientists of Medical Technologists) leveren de wetenschap die de gezondheidszorg ondersteunt. De meeste diagnostische en therapeutische medische beslissingen zijn gebaseerd op laboratoriumtestresultaten die zijn gegenereerd door een medisch laboratoriumwetenschapper. Ze passen vaardigheid en instrumenten toe om bloedcellen en lichaamsvloeistoffen te analyseren, ziekteverwekkende bacteriën en virussen te identificeren en testen uit te voeren voorafgaand aan transfusies en transplantaties.

MLS-afgestudeerden zijn voornamelijk werkzaam in ziekenhuislaboratoria en genieten van carrièremogelijkheden in biomedisch onderzoek, forensisch onderzoek, biotechnologie, toxicologie, gezondheidszorg, farmaceutica en andere industrieën. Een MLS-diploma biedt ook een uitstekende voorbereiding op een medische, tandheelkundige of graduate school.

Onze klinische filialen omvatten Baptist Hospital, Louisville KY; Clark Memorial Hospital, Jeffersonville, IN; Floyd Memorial Hospital, New Albany, IN; Joods ziekenhuis, Louisville KY; Norton Hospital, Louisville KY; University of Louisville Hospital, Louisville KY; en Veterans Administration Hospital, Louisville KY.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen