Keystone logo
Bellarmine University Annsley Frazier Thornton School of Education

Bellarmine University Annsley Frazier Thornton School of Education

Bellarmine University Annsley Frazier Thornton School of Education

Invoering

De bezorgde en zorgzame faculteit en de kleine gemeenschapssfeer maken Bellarmine's School of Education een verstandige keuze voor een succesvolle academische carrière. Professionele opleidingen, praktijkervaringen op de scholen en een sterke vrije kunstenachtergrond bereiden studenten voor op de uitdagingen van het lesgeven aan verschillende studenten. De uitstekende programma's van de School of Education geven onze studenten een onschatbaar voordeel bij het bereiken van professionele carrièredoelen.

De School of Education gebruikt een verscheidenheid aan materialen en technologie in de dagelijkse klas. Leerlingen doen praktijkervaring op met technologie die wordt gebruikt op openbare scholen, gestandaardiseerde en diagnostische tests, en praktijkvoorbeelden van technieken en materialen in de klas. Klaslokalen zijn uitgerust met SmartBoard-technologie en iPads, waardoor studenten meer interactief kunnen zijn met informatie van internet, klassikale presentaties en lesmateriaal.

De faculteit van de School of Education is van mening dat leren om een effectieve leraar te zijn, gebeurt door zowel theorie als praktijk te verkennen. Daarom beginnen lerarenkandidaten met observatie en veldwerk in het eerste semester van hun eerstejaarsjaar en gaan hiermee elk semester van hun vier jaar verder. Gemiddeld doen Bellarmine-studenten elk semester 30 uur veldwerkervaring op. In het herfstsemester van het laatste jaar voltooien kandidaten een semesterlange onderwijservaring voor studenten. Dit intensieve professionele semester stelt kandidaten in staat om de onderwijsvaardigheden te verfijnen die hen voorbereiden op een lonende carrière.

Afgestudeerden van het onderwijsprogramma vinden werk in het basis-, midden- en voortgezet onderwijs op openbare en particuliere scholen. Er is altijd veel vraag naar Bellarmine-leraren.

Locaties

  • Louisville

    Newburg Road,2001, 40205, Louisville

    Vragen