Keystone logo
Belhaven University

Belhaven University

Belhaven University

Invoering

De hooggeplaatste Belhaven University is een van de geselecteerde christelijke hogescholen en universiteiten met nationale invloed en is herhaaldelijk uitgeroepen tot een van 'America's 100 Best College Buys'. De universiteit biedt 70 studiegebieden, waaronder academische majors en concentraties in een volledig spectrum van disciplines, evenals een verscheidenheid aan masteropleidingen.

Opgericht in 1883, heeft de universiteit vandaag de onderscheiding bereikt als een van de slechts 36 universiteiten die nationaal geaccrediteerd zijn voor elk van de belangrijkste kunsten - muziek, theater, beeldende kunst en dans. Het wetenschappelijk curriculum is een van de slechts twee christelijke universiteiten die worden erkend door het Witte Huis STEM Initiative. De 15 atletiekteams van de universiteit strijden in de NCAA Division III.

Alle programma's worden gegeven vanuit een christelijk wereldbeeld en worden geleid door de missie om studenten academisch en spiritueel voor te bereiden op het dienen van Christus Jezus in hun carrière, in menselijke relaties en in de wereld van ideeën.

Locaties

  • Jackson

    Peachtree Street,1500, 39202, Jackson

    Opleidingen

    Vragen