Keystone logo
Beit Berl College

Beit Berl College

Beit Berl College

Invoering

Beit Berl College is een multidisciplinaire hogeschool die zich richt op het opleiden van docenten en tegelijkertijd een voortrekkersrol speelt in het onderwijs, de samenleving en de kunsten. Wij zien onderwijs als een voertuig voor sociale mobiliteit, gelijkheid en rechtvaardigheid voor alle sectoren van de Israëlische samenleving.

Onderzoek uitgevoerd door het academisch personeel van Beit Berl heeft prestigieuze beurzen opgeleverd, is uitgebreid gepubliceerd in vooraanstaande internationale academische tijdschriften en wordt gepresenteerd en besproken op academische conferenties in Israël en de rest van de wereld. Het College onderhoudt een uitgebreid bibliotheeksysteem, waaronder een van de grootste en meest onderscheidende collecties in het Arabisch, een speciale kunst- en digitale mediabibliotheek en een Centrum voor Kinderliteratuur, dat veel zeldzame volumes bevat.

De afgestudeerden van Beit Berl omvatten bijna een vijfde van alle Israëlische seculiere leraren op openbare scholen - Joods en Arabisch - en bekleden prominente posities in de Israëlische nationale en lokale overheid, particuliere en non-profitsectoren en de wereldwijde kunstgemeenschap.

Locaties

  • בית ברל, כפר סבא

    4490500, בית ברל, כפר סבא

    Vragen