Keystone logo
Burren College of Art MPhil in beeldende kunst
Burren College of Art

MPhil in beeldende kunst

Galway, Ierland

2 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2024

EUR 18.650 / per year *

Op de campus

* internationale studenten: € 18.650 per jaar | EU-studenten: € 9.500 per jaar

Invoering

De MPhil (Fine Art) is een praktijkgericht postdoctoraal onderzoeksprogramma. Het doel van het programma is het genereren van een bijdrage aan kennis en inzicht in het vakgebied Fine Art.

Studenten zullen een onderzoeksprogramma uitvoeren dat wordt uitgevoerd door een combinatie van praktijkgericht onderzoek en andere onderzoeksmethoden, indien van toepassing. Studenten die het programma volgen, moeten een aanzienlijk oeuvre produceren, ondersteund door een schriftelijke scriptie met een aantal woorden van ongeveer 20.000, dat een kritisch verslag geeft van het uitgevoerde onderzoeksproces. Het werk van de leerling wordt gepresenteerd in de vorm van een eindtentoonstelling van werk in Burren College of Art .

De MPhil (Fine Art) biedt een vergelijkbare ervaring als jaar 1 en 2 van het fulltime PhD-programma, en biedt de mogelijkheid om uitgebreid onderzoek te doen door middel van beeldende kunst, ondersteund door een geschreven tekst. Het zal studenten ook in staat stellen door te stromen naar het doctoraat (Studio Art), waar het onderzoek dat wordt uitgevoerd voldoende robuust wordt geacht om te voldoen aan de vereisten voor een PhD-programma. Als alternatief kan het ook een exitroute uit het PhD-programma bieden, die erkenning geeft voor het voltooide onderzoek in situaties waarin een student door persoonlijke of andere omstandigheden niet in staat is om aan de vereisten van het PhD-programma te voldoen.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Over de school

Vragen