Keystone logo
© Bucharest Business School
Bucharest Business School

Bucharest Business School

Bucharest Business School

Invoering

Bucharest Business School (BBS) heeft een jarenlange ervaring als belangrijkste instelling voor MBA-programma's in Boekarest Roemenië. BBS staat bekend om haar toewijding aan het koesteren van leiderschap door middel van waarde in Roemenië en de regio. Met een rijke ervaring van meer dan 30 jaar in onderwijs voor ondernemers, managers, leiders en professionals, ontwikkelt BBS ook Executive Education Workshops met open inschrijving, Executive Education Programma's op maat voor bedrijven en Entrepreneurial Development Programs, onder de merknaam BBS Executive Education.

Bucharest Business School (BBS) heeft een jarenlange ervaring als de belangrijkste instelling die MBA-programma's aanbiedt die worden georganiseerd door de Universiteit voor Economische Studies van Boekarest (ASE). BBS werd in 2014 opgericht als een onafhankelijk instituut en staat bekend om haar toewijding aan het koesteren van leiderschap door waarde in Roemenië en de regio. Met een rijke erfenis van meer dan 30 jaar onderwijs voor ondernemers, managers, leiders en professionals via onze drie grote MBA-programma's, de Executive MBA (Roemeens-Canadese MBA), de INDE MBA (Roemeens-Franse MBA) en de Energy MBA, zijn we uitgegroeid tot de topspeler in de Roemeense Executive Education-markt, met een netwerk van bijna 3.000 alumni die in toonaangevende bedrijven werken. Onze visie reikt verder dan de landsgrenzen, want we streven ernaar een leidende rol te spelen in de Zuidoost-Europese regio en de toekomst van bedrijfsopleidingen voor ondernemers, managers, leiders en professionals vorm te geven.

Boekarest University of Economic Studies (ASE) staat in de Times Higher Education World University Rankings 2023 op nummer 1 in Roemenië. De ASE is de leider onder de instellingen voor hoger onderwijs op het gebied van economische wetenschappen en bestuurskunde in Roemenië en Zuidoost-Europa, zoals blijkt uit haar positie in gerenommeerde internationale academische rankings. De Boekarest University of Economic Studies staat op de 401-600e plaats van de 1963 universiteiten die zijn beoordeeld door de Times Higher Education University Impact Rankings. De universiteit heeft 22.684 studenten op bachelor- en postdoctoraal niveau, verdeeld over 11 faculteiten. ASE is momenteel betrokken bij een breed scala aan nationale en wereldwijde onderzoeksprojecten en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd voor haar output en academische programma's. Boekarest is de hoofdstad en grootste stad van Roemenië, gelegen in het zuidoosten van het land aan de oevers van de rivier de Dambovita, minder dan 60 km ten noorden van de rivier de Donau en de Bulgaarse grens.

toelatingen

Bucharest Business School’s mission is to support the education and growth of managers, professionals and business leaders by combining the latest technologies with the experience of distinguished professors, and prestigious practitioners. We provide leadership through value and work continuously to create a sustainable and performant business ecosystem in South-East Europe.

The admission process for all our degree programs includes several steps and our team is dedicated to supporting you through the entire application and admission journey.

The classes of the programs start in October each year and the admission process is on a rolling base between the 01st of March and the 20th of September each year.

Accreditaties

Geaccrediteerd door AMBA

Waarom studeren aan Bucharest Business School

Bucharest Business School , de post-ervaring business school van de Universiteit voor Economische Studies (ASE) van Boekarest, is baanbrekend sinds de oprichting in 2014 en staat bekend om zijn inzet voor het koesteren van leiderschap door waarde in Roemenië en de regio.

Met een rijke erfenis van meer dan 30 jaar in onderwijs voor ondernemers, managers, leiders en professionals via onze drie grote MBA-programma's, de Executive MBA (Roemeens-Canadese MBA), de INDE MBA (Roemeens-Franse MBA) en de Energy MBA, zijn uitgegroeid tot de topspeler op de Roemeense markt voor executive onderwijs, met een netwerk van bijna 3.000 alumni die bij toonaangevende bedrijven werken.

Onze visie reikt verder dan de grenzen terwijl we ernaar streven een leidende rol te spelen in de Zuidoost-Europese regio en de toekomst van bedrijfseducatie voor ondernemers, managers, leiders en professionals vorm te geven.

Locaties

  • Bucharest

    2-2a Calea Grivitei St. 1st District of Bucharest Romania, 010701, Bucharest

Vragen