Keystone logo
BBI Luxembourg

BBI Luxembourg

BBI Luxembourg

Invoering

Onze programma's zorgen voor een rigoureuze balans tussen praktische training en de toezichthoudende en zakelijke kennis die studenten nodig hebben om effectieve besluitvormers te worden binnen een complexe horecaorganisatie. Als je eenmaal bent afgestudeerd aan BBI , ben je uitgerust om al vroeg in je carrière zinvolle verantwoordelijkheden op je te nemen en een productief teamlid te zijn, vanaf je eerste werkdag.

De onderwijsprogramma's, evenals de structuur, doelstellingen, strategieën en pedagogiek, zijn in beide instituten gelijk. Hetzelfde geldt voor het onderwijzend personeel dat ervaringen en vaardigheden deelt tussen de twee entiteiten, opgedaan sinds 1990. het jaar van de oprichting van BBI . BBI instellingen zijn in de eerste plaats ontworpen als "School for Hospitality and Tourism Business" met een internationale dimensie. Onze strategie is gebaseerd op dynamisch, open en betrokken zijn bij de "Kennismaatschappij" - de Europese visie op de toekomst. Dankzij die visie profiteert ook het hoger onderwijs inderdaad van een fantastische groei.

Onze instituten staan vooral bekend om hun educatieve innovatie en door bescheidenheid een moment opzij te schuiven, valt ons onderwijs op door onze voortdurende zoektocht naar uitmuntendheid. Onze resultaten, in termen van studenttevredenheid, echte professionele openingen en relaties met de horeca en toeristische sector, bewijzen dat we deel uitmaken van de beste academische instellingen voor managementstudies.

BBI biedt 3-jarige bachelor- en 1- jarige masterprogramma's, in een echt internationaal kader, en zorgt ervoor dat die creatieve individuen, met passie en die gemeenschappelijke waarden delen, klaar zijn om de uitdagingen in het management van de horeca en de toeristische sector aan te gaan. We bieden eersteklas onderwijs voor een carrière in de horeca en toerisme - de snelstgroeiende industrie ter wereld.

De programma's weerspiegelen voornamelijk het Angelsaksische onderwijsformaat, met de nadruk op een praktische, pragmatische en interdisciplinaire benadering van leren. De drie belangrijkste kerngebieden van de curricula zijn:

  • Operations management onderwijs
  • Bedrijfsmanagement onderwijs
  • Praktisch onderwijs - stages

Locaties

  • Wiltz

    Château de Wiltz L-9516 G.D. of Luxemburg, 9516, Wiltz

    Vragen