Keystone logo
© Eva Dang
Bayes Business School, City University of London

Bayes Business School, City University of London

Bayes Business School, City University of London

Invoering

Cass Business School is een van de vijf scholen van City, University of London. Het behoort tot Europa's toonaangevende business schools en behoort tot de wereldwijde elite van business schools die de gouden standaard van 'drievoudige kroon'-accreditatie hebben.

Cass is wereldberoemd om zijn:

 • Evenwichtig praktisch en theoretisch onderwijs voor niet-gegradueerde, MBA- en MSc-studenten, en voor PhD- en executive programma's
 • Deskundig academisch personeel met praktische ervaring in de sector, langdurige banden met het bedrijfsleven en een bloeiend onderzoeksprogramma
 • Sterke banden met stadsbedrijven, internationale bedrijven en onze gemeenschap van studenten, alumni en partners.

Buitengewone roeping

We maken het buitengewone mogelijk - leiderschap door middel van kenniscreatie, onderwijs en gemeenschapspartnerschappen.

Een reputatie van wereldklasse

Sir John Cass Business School is een integraal onderdeel van City, University of London en behoort tot de wereldwijde elite. We worden consequent gerangschikt onder de beste business schools en programma's ter wereld. Verder bezit Cass de zeldzame gouden standaard van 'drievoudige kroon'-accreditatie van de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), de Association of MBA's (AMBA) en het European Quality Improvement System (EQUIS).

Samen met een gevestigde 50-jarige reputatie voor uitmuntendheid in zakelijk onderzoek en onderwijs, trekt Cass uitstekende academici, studenten en bedrijven over de hele wereld aan in onze energieke Cass-gemeenschap.

Mission statement

Bij Cass helpen we individuen te gedijen in een dynamische, onderling verbonden wereld. We combineren geavanceerde theorie en praktijk, inspireren ons levendige huis in Londen en betrekken ons internationale netwerk. Onder de toonaangevende wereldwijde business schools is de Cass-benadering uniek energiek; persoonlijk maar mondiaal, intellectueel maar praktisch, gepassioneerd en toch gedisciplineerd. Resulterend leiderschap maakt wendbaarheid, onderscheid en duurzaamheid mogelijk.

 • Kennis - we creëren kennis die effectief thought leadership bevordert
 • Onderwijs - we personaliseren leerervaringen om vaardigheden, onderscheid en behendigheid op te bouwen
 • Gemeenschap - we blinken samen uit en helpen onze medewerkers, alumni, partners en instelling te gedijen.

Een globaal perspectief

Ons internationale bereik is groot en essentieel en ondersteunt ons streven naar diversiteit. We passen inderdaad een wereldwijde benadering toe op alles wat we doen, van het exploiteren van een dubbele campus in Dubai tot het bedienen van het Midden-Oosten, tot het leveren van modules en studiereizen over de hele wereld en het rekruteren van studenten en academici met verschillende nationaliteiten en achtergronden. Door onze wereldwijde lens zien we het krachtige potentieel van verschillen en samenwerking.

Een praktische opleiding

Of je nu naar Cass komt als bachelor-, MBA- of MSc-student, of om een PhD of executive opleiding te behalen, je wordt blootgesteld aan een inspirerende mix van geavanceerde theorie en praktijk. Cass is geen ivoren toren. Onze toonaangevende faculteit creëert kennis door nauw samen te werken met marktleiders. Als gevolg hiervan kunnen we u voorzien van de inzichten, vaardigheden en het vertrouwen die nodig zijn om te gedijen in de zeer reële en altijd veranderende wereld van het bedrijfsleven.

Sluit je aan bij Cass en word onderdeel van een groeiende en krachtige wereldwijde gemeenschap waaraan je je eigen succesverhaal kunt toevoegen.

Stichting Sir John Cass

De Sir John Cass Foundation steunt het onderwijs in Londen sinds Sir John Cass in 1710 een school oprichtte in Aldgate.

In mei 2001 deed de Foundation een genereuze schenking aan het nieuwe bouwproject van de Business School en blijft de Business School voortdurend steunen.

131029_pexels-photo-1595391.jpeg

Vos / Pexels

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

 • London

  Cass Business School 106 Bunhill Row,

 • Dubai

  Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

  Vragen