Keystone logo
Bath Spa University

Bath Spa University

Bath Spa University

Invoering

Be Bath Spa

Bath Spa University gaat over meer dan studeren. Het gaat over vastlopen in: denken, maken en doen. Over vrienden tegenkomen op de campus, uitdagingen aangaan en oprecht zorgzaam zijn. We verleggen grenzen en onszelf. Als je dat goed in de oren klinkt, dan pas je er goed in.

Waarom Bath-spa?

Uitstekende reputatie

BeBathSpa101

Onze oorsprong gaat terug tot 1852 en de originele Bath School of Art, dus we hebben onze reputatie opgebouwd op meer dan 160 jaar traditie en succes. Ook wij groeien gestaag, met boeiende cursussen en onderzoeksgebieden.

Goed verbonden

BeBathSpa102

We hebben samenwerkingsverbanden met bedrijven, organisaties en instellingen in alle uithoeken van de wereld. Je ziet onze studenten op internationale conferenties, tours en evenementen, van het Edinburgh Fringe Festival tot het Canadese "International Next Way". Je verlaat Bath Spa als een wereldburger met ambitie, drive en focus.

Toegankelijk voor iedereen

BeBathSpa103

Toegankelijkheid en gelijkwaardigheid zijn belangrijk voor ons. De unieke studie- en sociale omgeving die we bieden, is een belangrijke factor in onze populariteit. Onze studenten komen uit verschillende achtergronden en culturen, uit alle delen van dit land en daarbuiten, en met een verscheidenheid aan academische referenties.

BeBathSpa104
BeBathSpa105
BeBathSpa106
BeBathSpa107

Statistieken

Het bewijs zit in de statistieken

 • Geweldige vooruitzichten voor afgestudeerden: 93,7% van de afgestudeerden van Bath Spa heeft 6 maanden na afstuderen werk of volgt een vervolgstudie (HESA: 2014/15 Destinations of Leavers from Higher Education, gepubliceerd in 2016)
 • Top 5 voor creativiteit: we zijn uitgeroepen tot een van de top vijf creatieve universiteiten. (Welke? Universitaire Studenten Enquête 2016)
 • Je bent hier veilig: we zijn de op één na veiligste universiteit in het zuidwesten en de zesde in vergelijking met bijna 130 andere universiteiten en instellingen voor hoger onderwijs in Engeland en Wales. (Volledige Universiteitsgids 2015)
 • Duurzaamheid en milieuverplichtingen: het houdt niet op bij de mensen – we zorgen ook voor ons milieu. Ons Green Focus-beleid leverde ons een "First Class Honours" op. (Groene Liga voor Mensen en Planeet 2015)

  English Language Requirements

  Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

  Locaties

  • Bath

   Bath Spa University, Newton Park, Newton St Loe,

  Vragen