Keystone logo
Baruch College Weissman School of Arts and Sciences

Baruch College Weissman School of Arts and Sciences

Baruch College Weissman School of Arts and Sciences

Invoering

De Weissman School of Arts and Sciences is een school met een kleine collegesfeer en de middelen van een grote openbare universiteit. Weissman heeft een dynamische, collegiale en nationaal erkende faculteit van meer dan 200 fulltime leden, georganiseerd in 13 afdelingen. Het biedt persoonlijke, ondersteunende aandacht voor zijn 2.600 majors, evenals unieke programma's die kunst en wetenschappen verbinden met zakelijke en publieke aangelegenheden. Weissman is een van de drie scholen die het Baruch College omvat, dat de grootste en meest diverse school in zijn soort in het land is geworden.

De faculteit en het personeel van de Weissman School zetten zich in voor de meest ambitieuze doelen van het undergraduate onderwijs in de kunsten en wetenschappen: de groei van onze studenten als burgers, als toekomstige professionals en als mensen aanmoedigen. Deze toewijding vormt de basis van al onze inspanningen om het verwerven van superieure communicatieve en kwantitatieve vaardigheden, de ontwikkeling van kritische en analytische vaardigheden en het cultiveren van esthetisch, ethisch, burgerlijk en intercultureel bewustzijn te bevorderen.

Of studenten nu naar ons toekomen met de intentie om een hoofdvak in een van onze eigen vakken of een hoofdvak in het bedrijfsleven of openbare zaken, een geloof in de waarde van leren in de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen en natuurwetenschappen vormt de kern van onze missie als school. Het geeft vorm aan de ervaring van een Weissman-opleiding. Onze faculteitsleden illustreren deze toewijding in hun eigen werk, inclusief vooraanstaande bijdragen aan hun vakgebied, en we streven ernaar een omgeving te creëren waarin onderzoek, wetenschap en creatieve activiteit kunnen floreren.

Locaties

  • New York

    One Bernard Baruch Way (55 Lexington Ave. at 24th St) New York, NY 10010 646-312-1000, 10010 646-312-1000, New York

    Vragen