Keystone logo
Barcelona School of Architecture (ETSAB) Master's degree in Architectuur
Barcelona School of Architecture (ETSAB)

Master's degree in Architectuur

Barcelona, Spanje

Request duration

Request teaching languages

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

MArqEtsaB is de eenjarige masteropleiding Architectuur die de opleiding aanvult en die essentieel is om het beroep uit te oefenen. Er zijn drie soorten specialisatie: theorie en project, stedenbouw en technologie. Elk van deze specialisaties betekent een thema-intensivering op het gebied van architectuur, terwijl de nodige aandacht wordt besteed aan de noodzakelijke uitgebreide lezing van de discipline.

Deze masteropleiding is bedoeld om de hoogwaardige vakken die tijdens de architectuuropleiding worden gedaan af te ronden met de eigen en voldoende rijpheid die geldig is om het beroep uit te oefenen, dat een hoog niveau van integriteit en innovatievermogen vereist, met de nadruk in de projectuitwerking, de technologie en het stedenbouwkundig ontwerp.

Het onderwijsmodel van beide graden, de architectuurdiploma (GArqEtsaB) en het masterdiploma (MArqEtsaB) vormen een compleet academisch programma Architectuur en helpen de student in het gereglementeerde architectenberoep. Het is gefocust op de interdisciplinariteit van de verschillende onderwerpen en versterkt zijn transversale kennis. De meeste onderwerpen hebben een indeling met workshopgroepen, waarbij samenwerkingsactiviteiten de sleutel zijn tot het ontwikkelen van een geschikte kritische redenering voor elk onderwerp. Aspecten als onder meer territoriale banden, duurzaamheid of sociale impact zijn zaken die nodig zijn om de rol van de architect in onze samenleving te promoten en te beïnvloeden, bij het zoeken naar een meer menselijke omgeving en voor het milieu, een betere kwaliteit van leven.

Om toegelaten te worden tot dit masterdiploma, dat recht geeft op het uitoefenen van het beroep van architect, is het noodzakelijk om eerder de graad in architectuurstudies (GArqEtsaB) of gelijkwaardige studies te hebben behaald.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Masters in landschapsarchitectuur (MLA)
  • Arlington, Verenigde Staten
 • Master in Business voor Architectuur en Design
  • Madrid, Spanje
  • Amsterdam, Nederlanden
 • Master's Degree in Architectuur
  • Valencia, Spanje