Keystone logo
Barcelona School of Economics

Barcelona School of Economics

Barcelona School of Economics

Statistieken

Academische achtergronden

De Class of 2023 bestaat uit 223 studenten uit 47 landen met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar.

De meest voorkomende academische achtergronden voor Barcelona School of Economics masterstudenten zijn economie en financiën, bedrijfskunde, wiskunde, techniek of sociale wetenschappen.

Studenten met niet-gegradueerde studies op elk gebied die sterke kwantitatieve vaardigheden kunnen aantonen, worden aangemoedigd om te solliciteren.

  Campusfuncties

  Studenten van over de hele wereld

  De Barcelona School of Economics is gebaseerd op het idee dat individueel potentieel wordt gerealiseerd door samenwerking met getalenteerde collega's. We selecteren kandidaten uit een breed scala aan perspectieven, ervaringen en stemmen. In de Class of 2023 komt 90% van de studenten van buiten Spanje en komt 45% van de studenten van buiten Europa.

  Werkervaring vóór het masterprogramma

  Een opleiding aan de Barcelona School of Economics is een verstandige keuze voor zowel pas afgestudeerden als degenen die ervaring hebben in het personeelsbestand en hun vaardigheden willen verbeteren en uitbreiden.

  Ongeveer 80% van de studenten gaat direct na hun bachelorstudie naar de master. Anderen hebben professionele ervaring bij adviesbureaus, internationale organisaties en banken, maar ook bij onderzoeksinstellingen en overheidsinstanties.

  Alle studenten profiteren van deze mix van profielen terwijl ze het hele jaar samenwerken aan de BSE.

  Het leven in Barcelona

  Barcelona biedt een van Europa's meest inspirerende omgevingen voor studenten en academici. De open sfeer van de stad en de locatie van de BSE op de campussen van twee internationaal gerangschikte universiteiten plaatsen onze studenten in het hart van een dynamische academische omgeving.

   Statistieken van alumni

   Blijf geïnformeerd

   Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer de volgende aanvraagperiode open is.

   Ranglijsten

   Wat onderscheidt de Barcelona School of Economics

   Gerangschikt in top 3 economische afdelingen in Europa (RePEc maart 2023)

   De academische excellentie van de school berust op het talent en de drive van onze onderwijs- en onderzoeksfaculteit, die de Barcelona School of Economics consequent tot de beste onderzoeksgroepen ter wereld heeft gepositioneerd.

   Nobelprijswinnaars helpen bij de ontwikkeling van de master

   Onze masterprogramma's leiden tot officiële diploma's volgens de EU-wetgeving en krijgen strategische begeleiding van een groep van meer dan 30 vooraanstaande academici, waaronder 10 Nobelprijswinnaars, in de Barcelona School of Economics Wetenschappelijke Raad.

   BSE-studenten worden gekenmerkt door hun uitstekende academische achtergrond en hun inzet om uit te blinken in graduate studies. De internationale klas brengt een verrijkende mix van professionele achtergronden, culturele perspectieven en persoonlijke ervaringen naar de klas.

   Getuigenissen van studenten

   Locaties

   Locaties
   • Barcelona

    Ramon Trias Fargas 25-27, 08005, Barcelona

    • facebook
    • instagram
    • linkedin
    • twitter
    • youtube

   Vragen