Keystone logo
Barcelona Culinary HUB Master in restaurantmanagement en management
Barcelona Culinary HUB

Master in restaurantmanagement en management

L'Hospitalet de Llobregat, Spanje

12 Months

Spaans

Full time

Request application deadline

Oct 2024

EUR 8.600 / per year

Afstand leren

Invoering

De masteropleiding Restaurant Management heeft tot doel professionals te trainen in leiderschaps-, management- en projectmanagementvaardigheden in de restaurantsector. Het biedt sterke kennis in de toepassing van nieuwe en toekomstige takken van restaurantbedrijf en hoe traditionele modellen opnieuw kunnen worden uitgevonden met innovatieve gastronomische voorstellen en/of oogverblindende bedrijfsconcepten. Aan de andere kant leert het de strategische en operationele visie van dit soort bedrijven en biedt het kennis van de nieuwe technologieën die bij restauratie worden toegepast.

Het programma wordt geregisseerd door de succesvolle zakenman Javier De las Muelas, ook een referentie in de wereld van cocktails. Alle restaurants en cocktailbars hebben hun eigen persoonlijkheid en hanteren dezelfde filosofie: het aanbieden van unieke ervaringen, waarbij voor sensaties wordt gezorgd door middel van authentieke producten binnen de gastronomische wereld.

De restaurantsector is een van de motoren van de wereldeconomie geworden, niet alleen vanwege de omzet die zij genereert, maar ook vanwege de toegevoegde waarde ervan.

Het brengt een hoge mate van specialisatie met zich mee, die begint met kennis van de grondslagen, traditie en waarden van de gastronomie, gecombineerd met nieuwe managementinstrumenten op al zijn gebieden. Het hoge concurrentievermogen van deze omgeving vereist de figuur van de restaurantdirecteur als sleutelposities binnen de huidige horecasector.

De Master in Restaurant Management and Management is de enige die online is op internationaal niveau in 2 opzichten: Ten eerste omdat er geen andere universiteitsschool is die haar studenten samen met leidinggevenden in hun sector opleidt en dat doet met dezelfde tools die door de meeste mensen worden gebruikt. bedrijven. En ten tweede omdat alle vakken een volledig praktijkgerichte ontwikkeling kennen, gericht op de professionalisering van de student.

Doelstellingen van de Master in Restaurantmanagement en Management

Algemene doelstellingen

Het hoofddoel van de Master in Restaurant Management and Management is om professionals of toekomstige professionals op te leiden in de richting en het beheer van restaurantprojecten, terwijl ze weten hoe ze deze kunnen toepassen op nieuwe en toekomstige takken van restaurantbedrijf of hoe ze modellen opnieuw kunnen uitvinden. innovatieve gastronomische voorstellen.

Specifieke doelstellingen

Met de Master in Restaurant Management en Management kunt u:

  • Verwerf managementvaardigheden om beslissende momenten in de restaurantsector het hoofd te bieden
  • Train jezelf als leider: je leert de waarden van de gastronomie, de passie voor koken en het belang van uitmuntende service aan de teams over te brengen.
  • Strategische en operationele visie. We zullen werken op alle gebieden van strategische ontwikkeling, waarbij we doelen en doelstellingen identificeren.
  • Leer van professionele experts in de sector over nieuwe technologieën die worden toegepast op restauratie, de tools die op de markt bestaan, het gebruik ervan en hoe ze ons dagelijks kunnen helpen.
  • Ervoor zorgen dat onze klanten/toekomstige klanten bevredigende en positieve gastronomische ervaringen hebben.

Over de school

Vragen