Keystone logo
Barcelona Culinary HUB

Barcelona Culinary HUB

Barcelona Culinary HUB

Invoering

De wereld van de gastronomie is veranderd, en ook de manier om die te bestuderen

De Barcelona Culinary HUB is de Hogere School voor Gastronomie met een focus op management en zakelijke visie toegepast op restaurants.

Het hoofddoel is om van studenten geweldige professionals te maken op het gebied van management, techniek en productie in de gastronomie-, restaurant- en foodsector, waarbij culinaire vaardigheden worden gecombineerd met zakelijke visie.

De pijlers van de school zijn gebaseerd op innovatie, gastronomische opleiding en onderzoek, duurzaamheid en creativiteit.

Wij zijn de schakel tussen gastronomie en management.

Barcelona Culinary HUB is de gastronomische school gevestigd in Barcelona. Met een innovatieve geest en gebaseerd op de laatste trends, werd de school opgericht om waarde toe te voegen aan de culinaire wereld en er zo voor te zorgen dat professionals en/of toekomstige professionals de nodige kennis verwerven om succesvol te zijn in deze zeer competitieve sector.

BCH zet zich in voor een kwalitatief hoogstaand academisch model, gebaseerd op de ‘leren door te doen’-methodologie. Deze methodiek biedt de student de mogelijkheid om te reageren op vragen uit de markt vanuit een perspectief van innovatie en continue verbetering.

Onze oorsprong

BCH is geboren in Barcelona, een van de best beoordeelde gastronomische bestemmingen. De school volgt de richtlijnen die deze stad kenmerken: pluraliteit, avant-garde en innovatie. Het is de geboorteplaats van grote culinaire auteurs en beroemde restaurants die zijn bekroond met Michelin-sterren of Repsol Suns.

Aan de andere kant is Barcelona een van de belangrijkste hoofdsteden van de Middellandse Zee, en daarom zorgen de producten en gastronomie voor een gezond dieet en een gezonde levensstijl die wordt weerspiegeld in de geest en essentie van Barcelona Culinary HUB .

Waarom studeren in Barcelona?

Barcelona is een kosmopolitische, avant-gardistische en levendige stad die wordt gekenmerkt door de eenheid tussen traditie en innovatie. De stad Barcelona biedt eindeloze vrijetijdsplannen, unieke gastronomie, architectuur die over de hele wereld wordt erkend, kunst, zee- en berglandschappen, zowel een lokale als internationale sfeer en een unieke essentie die het tot een van de beste plekken maakt om te wonen. Barcelona is de bakermat van talloze kunstenaars uit alle vakgebieden, waar creativiteit, inspiratie, innovatie en motivatie om waarde toe te voegen aan de wereld worden gebrouwen. Kom het ontdekken!

Planet-trainingen en universiteiten

Barcelona Culinary HUB maakt deel uit van Planeta Formación y Universidades, het internationale hoger onderwijsnetwerk van Grupo Planeta. Het heeft tweeëntwintig onderwijsinstellingen in Spanje, Andorra, Frankrijk, Italië, Noord-Afrika, de Verenigde Staten en Colombia. Jaarlijks worden ruim 100.000 studenten van 114 verschillende nationaliteiten opgeleid via de business schools, universiteiten, gespecialiseerde hogescholen en centra voor beroepsopleiding.

Waarom studeren aan BCH?

 • Internationale en professionele erkenning
 • Barcelona, stad van herkomst
 • Verbindingspunt tussen keuken en management
 • Wereldwijde visie
 • Internationaal netwerk van contacten
 • Samenwerking met bedrijven uit de sector

Met Passie, Om U te Helpen in het Carrièreplan dat U Wilt

Master in levenslange training

Een universitair opleidingsaanbod aangepast aan de behoeften van de sector. Opleidingen met een grote focus op management en de verschillende processen ervan, zonder daarbij de creativiteit, de avant-gardistische keuken en de nieuwste technieken uit het oog te verliezen. Een uitgebreid trainingsconcept, waarbij u managementtechnieken en communicatieve vaardigheden kunt verbeteren.

Campusfuncties

Campus Gericht op Industrie

Ook in lijn met onze educatieve waarde en methodologie, die een speciale ruimte weerspiegelt voor de praktijk van culinaire technieken en producten die onze studenten de mogelijkheid biedt om te experimenteren met verschillende kook- en foodservicemethoden.

De campus sluit aan bij onze missie, visie en waarden, waarbij onze sterke betrokkenheid bij het milieu, de ecologie en de ontwikkeling van het lokale ecosysteem opvalt. Door ons te concentreren op onze educatieve waarde en methodologie, bieden we een ruimte gewijd aan gastronomisch onderzoek (Gastro LAB), voedselontwikkeling en -ontwerp (FOOD R&D) en praktijk in culinaire techniek en producten via praktische klaslokalen gewijd aan elk van de culinaire velden. Onze studenten de kans bieden om een innovatieve impact in de sector te genereren door te experimenteren met verschillende kook- en foodservicemethoden.

 • Ruim 4.000 M2 Gastronomische Hub
 • Minder dan 20 minuten van het centrum van Barcelona
 • Ruimtes gecreëerd voor actief leren
 • Culinair Onderzoekscentrum + Gastro Lab

Persoonlijke Bch-programma's in Barcelona

Bij de HUB bieden we face-to-face cursussen in Barcelona aan, ontworpen om je een unieke leerervaring te geven in de wereld van koken en gastronomie.

Met onze gastronomieprogramma's kunt u praktische kookvaardigheden ontwikkelen, geavanceerde culinaire technieken leren en de geheimen van de lokale en internationale gastronomie ontdekken. Daarnaast krijg je de kans om samen te werken met andere studenten en aan spannende culinaire projecten te werken.

Onze persoonlijke gastronomiecursussen zijn bedoeld voor mensen van alle leeftijden en niveaus van kookervaring. Wij beschikken over een team van gastronomie- en kookexperts, die te allen tijde voor u klaar staan.

  Locaties

  • L'Hospitalet de Llobregat

   Avinguda de la Granvia de l’Hospitalet, 153, 08908, L'Hospitalet de Llobregat

   • L'Hospitalet de Llobregat

    Avinguda de la Granvia de l’Hospitalet, 153, 08908, L'Hospitalet de Llobregat

    Vragen