Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Ball State University

Ball State University

Ball State University

Invoering

We wekken intellectuele nieuwsgierigheid op. Levendig en gemotiveerd leren we, groeien en vliegen we. Onze docenten en medewerkers - iedereen in onze gemeenschap - behandelen studenten vanaf de eerste dag als partners. In klaslokalen en laboratoria, op de sportvelden, in meeslepende leerprojecten buiten de campus - met behendigheid en doorzettingsvermogen - vliegen kardinalen. We zijn geworteld in onze waarden, gesterkt door onze kennis, en gaan vol vertrouwen naar steeds grotere kansen. Onze belofte is simpel: elkaar uitdagen om te excelleren.

En met Beneficence als onze gids - We Fly.

We betrekken studenten bij educatieve, onderzoeks- en creatieve inspanningen die onze afgestudeerden in staat stellen een bevredigende loopbaan en een zinvol leven te hebben, verrijkt door levenslang leren en dienstverlening, terwijl we de economische, ecologische en sociale vitaliteit van onze gemeenschap, onze staat en onze wereld versterken. .

Trots verleden

Het onwankelbare geloof van Ball State in een opleiding die is geworteld in creativiteit, waarden en intellectuele nieuwsgierigheid begon aan het einde van de 19e eeuw, toen de bedrijfsleiders van Muncie een lokale universiteit voor ogen hadden om de ontwikkeling van de stad te stimuleren.

Onder de visionairs bevonden zich de vijf Ball Brothers - Lucius, William, Edmund, Frank en George - industriëlen en filantropen die van New York naar Muncie verhuisden om hun bedrijf in glazen containers uit te breiden.

In 1899 werd een kleine, particuliere lerarenopleiding geopend. Nadat de inspanningen van de gemeenschap om het college in stand te houden, mislukten, kochten de gebroeders Ball het land en de gebouwen van de ter ziele gegane instelling en schonken ze aan de staat Indiana. Dit geschenk werd de Indiana State Normal School Eastern Division, die in 1918 werd geopend om te voldoen aan de behoefte van Indiana aan meer en betere leraren.

Als erkenning voor de vrijgevigheid van de familie Ball, veranderde de Algemene Vergadering van Indiana de naam van de school in Ball Teachers College in 1922 en vervolgens Ball State Teachers College in 1929.

Tegen de jaren zestig begon de regionale lerarenopleiding docenten van buiten het middenwesten aan te trekken, en studenten zochten majors op gebieden als het bedrijfsleven, architectuur en andere opkomende disciplines. Inschrijving en financiering namen toe met nationale trends en er kwamen nieuwe faciliteiten en studieaanbiedingen.

In 1965 hernoemde de Algemene Vergadering van Indiana de universiteit van Ball State University , met erkenning van de fenomenale groei van het aantal inschrijvingen en faciliteiten, de verscheidenheid en kwaliteit van de onderwijsprogramma's en diensten, en de verwachting van de bredere rol die het zou spelen in de toekomst van de staat.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Muncie

    W University Ave,2000, 47306, Muncie

    Vragen