Keystone logo
Ho Chi Minh City University of Technology Master in computerwetenschappen (cyberbeveiliging)
Ho Chi Minh City University of Technology

Master in computerwetenschappen (cyberbeveiliging)

Ho Chi Minh City, Vietnam

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

VND 160.000.000 / per course *

Op de campus

* ca. 7.000 USD

Invoering

Met de huidige ontwikkeling speelt IT (Informatie Technologie) een uiterst belangrijke rol. Het is aanwezig op bijna elk gebied, elk met zijn eigen unieke positie. In het bijzonder moet de rol van informatietechnologie in economie, geneeskunde, onderwijs, veiligheid en leven worden genoemd. Deze ontwikkeling heeft geleid tot een toename van de vraag naar beveiliging van computersystemen, online transacties, informatiebeheer, enz., wat heeft geleid tot een toename van de vraag naar human resources in de cyberbeveiligingsindustrie.

Master of Computer Science is ontworpen om:

  • Help leaners hun professionele kennis en operationele vaardigheden op het gebied van computerwetenschappen en informatietechnologie te verbeteren.
  • Zorg voor achtergrondkennis in Computer Science en zorg voor diepgaande vaardigheden op een specifiek gebied van cyberbeveiliging.
  • Bereid de leerlingen voor om in een multidisciplinaire en multiculturele omgeving te kunnen werken met het vermogen om zowel te denken als de vaardigheden op het gebied van communicatie, teamwerk en professionele ethiek.

De graden worden uitgereikt door HCMUT – Bach Khoa.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Over de school

Vragen